За Аида

Аида Марковска

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти .

Аида е основен организатор на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015г.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в Пловдив и България.

Тя е лектор на Международната рейки академия в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“,основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

„Като холистичен терапевт и учител търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Практикувам и преподавам холистични методи за развитие на личността от десет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.
Занимавам се с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми от 2010 г. Провела съм няколко десетки семинара „Работа с предците“ в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.
Повече за мен ще намерите в моя профил в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/aida.markovska?fref=ts „.

Контакти:

E-mail: adi [at] boss.bg Skype: aida_69

Сайт: http://www.aida.bg 

СНЦ: http://www.reikimagic.org/
Телефон за връзка: 088 8 727 094 /в работни дни и в работно време/

Кабинет: Пловдив, ул. „Кирил и Методи“ 8

Остани с мен-ще има още интересни статии