ЗА МЕН

Аида Марковска

Кратка визитка

Аида Марковска е родов и холистичен терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с множество търсения и открития в полето на българската родова памет.

От 2012 г. се интересува и занимава с лечение на рода и родовите потоци. Тя е основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“. В Школата от 2019 г се обучават родови терапевти, които са призвани и мотивирани да преобразуват родовите травми в родови творчески импулси и така да се дава тласък на доброто и здравето в българските родове. Аида е откривател в прилагането на родова терапия чрез български етно и обредни традиции, което се оказва изключително високо резултатно в подобряването на родовата ни съдба.

Аида прилага тези методи и за укрепване и справяне с работни и бизнес задачи в колективи, където принципите на родовите закони важат с пълна сила. Резултатите от тази работа в българските компании и фирми е с доказано положителни и трайни резултати.
От 2007 г. е посветена в рейки, а от 2009 г. е Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни системи.

Тя е ценен съветник и може да ви даде различен и необичаен поглед и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. Често можете да я срещнете на фестивалите „Здравей, Здраве!“ в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България.

Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен. Аида е и член на УС на СНЦ „Рейки Федерация – България“, която е активен участник в European Reiki Group; членува в Духовна академия на мистериите „Мадара“ и в други обществени организации с нестопанска цел. Аида основава Асоциация на родовите терапевти България.

Аида Марковска е едноличен собственик и управител на „РОДОВА ПРИКАЗКА“ ЕООД.

Холистичен терапевт

Житейско призвание

„Като родов и холистичен терапевт, мотивационен оратор и учител търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Развивам и преподавам в доказани методи за развитие на личността от единадесет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.

Завършила съм образцовата математическа гимназия в Пловдив през 1987 г. и съм магистър от Факултета по математика и информатика на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ от 1992 г. Занимавала съм се с информационни технологии твърде дълго, за да разбера, че това е само малка част от моите интереси. Продължих да работя като управител на хотел, а с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и желана промяна на родовите програми се занимавам от 2012 г. Провеждам семинари и обучения както през интернет, така и във множество градове на страната и в чужбина. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.

Обучавам в прекрасни системи по Рейки, като имам над 800 ученика, от които над 120 са посветени в мастерски нива. В последните години развивам своя оригинална система „Рейки от Дървото на живота“. Общуването със Светлината и нейните представители ми носи радост и дълбоко удовлетворение, намирам разговорите с Висшите йерархии за съществена част от моето ежедневие. Отваряме и четем Акашовите записи, като равноправни светлинни същества с нашите духовни учители.

Изучавам науките Кабала и Таро, силите на елементалите, друитските традиции, символите и руните. Интересуват ме всички природни науки, а самата аз съм силно изкушена от математиката като първонауката на света.

Заедно с моята колежка Ваня Кънева написахме и издадохме книгата „Богатството ни приляга“, в която разказвам за родовите закони и потоците на силата. Тя може да се закупи онлайн от тук: www.eleyos.com

Създадох 21-дневна практика за Рейки лечение, която разпространявам безплатно в електронни файлове под названието: „21 дневна програма за промяна“.

В момента пиша още две книги. Първата е свързана с работата ми като родов лечител, а втората поставя теми, свързани с моите философските търсения и житейски открития.

Заедно с Ваня Кънева, позитивен психолог, два пъти годишно провеждаме занятия в Училище по изобилие и …., където развиваме своите умения за успешен и щастлив живот в новото време.

В Дарик радио Пловдив водя авторска рубрика, наречена „Новото време“, където заедно с моите гости поставяме наболели въпроси от живота и намираме отговори на множество въпроси. Това се случва всеки първи петък на месеца от 11 ч. Записите от тях може да намерите в този сайт в частта с подкасти в този сайт.

Повече от и за мен ще намерите в моя профил в социалните мрежи: активна съм в YouTube, TikTok, Facebook, Telegram, LinkedIn и др.

Ако сте прочели всичко до тук, то вие сте човек, заслужаващ поощрение, поздравявам ви и ако действително е така, може да поискате от мен еднократна отстъпка от 10% от моите услуги, семинари и занятия като ми кажете: „Прочетох всичко за теб в твоя сайт“ или ми напишете код: AZ-CHETA-VSICHKO.“

КОНСУЛТАЦИИ

Лична консултация с Аида Марковска

Може да запазите час за лична консултация като първа опознавателна среща, като среща за допълнителна работа след родова консултация или ако имате въпроси и искате да получите инструкции за самостоятелна родова работа като използвате приложението CALENDLY.