РЕЙКИ 1 НИВО курс

30 август 2016

Днес е момента да ми се обадите, ако утре искате обучение и настройка в Рейки 1 Усуи Шики Риохо (Традиционно). Офертата е само за утре 🙂 и обаждането може да е само днес до 20.30 ч, когато изключвам телефона, за да слушам „Исус Христос Суперзвезда“. Е, може и да ми пишете, разбира се.

Обучение и настройка в Рейки система Усуи Шики Риохо или т.нар. Традиционно Рейки /1 ниво от три нива/.

Мастер- учител: Аида Марковска

Получавате пълно обучение и посвещение с настройка в системата на Рейки.

За записване: Аида 0888 727094 или adi@boss.bg

5654_1026893773194_1850797774_56771_3678186_nРейки е система на лечение на тялото, умът и душата на човек, чрез полагане на ръце, с несравнима простота и мощ. Историята й обхваща почти цялата история на човечеството, а самата система за лечение със сигурност е по-древна от всички писмени паметници известни на съвремието ни. Тя е безопасна естествена лечебна техника. Днес се използва с успех всред все повече хора от цял свят. Рейки е приятна и отпускаща лечебна техника. Енергията ни действа чудесно, отморяващо, възстановяващо и ни освобождава от притеснения, несигурност, страх и отрицателност. Изпълва ни със сила и ни свързва с един свят на хармония, разбирателство, простота и равновесие.

При жизнената енергия на Рейки, енергийните канали на тялото на посветения (иницииран, настроен) като Рейки лечител, човек са отворени и „отблокирани” благодарение на самата настройка за Рейки. Така той не само получава повече жизнена енергия или ки за самолечението си, но става „проводник”/”канал” на източника, на универсалната ци или ки енергия. Този източник може да бъде дефиниран по всеки избран от лечителя начин, често използвани са Бог, Богородица, Божествена Енергия, Божествена Светлина, Висше Аз, Висши същества, Вселена и т.н. всякакви други названия на първоизточника за жизнената енергия. Рейки не е религия, нито е свързана с някаква религия. Тази жизнена енергия е източникът на самия живот и е далеч по-древна и като понятие, и като факт от всяка религиозна философия. Рейки е част от Любовта и Светлината.

 

Ето и новите рейкисти! Честито , приятели, добър рейки път и успехи във всяко начинание!31 авг 2016

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *