Отзив от електронната поща

,,Здравейте, Аида,
Имах Родова консултация с вас на 1.09 сутринта и тогава ми препоръчахте да изгледам вашата беседа за суицидния акт. Изгледах я снощи и ми се прииска да споделя с вас какво възможно обяснение на тази тежка ситуация ми хрумна. Давам си сметка, че това са разсъждения на човек, който само се е докоснал до това знание, но пък никога не се знае какво може да е от полза. Мисля си, че точно такива самоубийства се случват в родове, където трябва да се отработи прошката. И то в най-голямата и дълбочина. До дъно. Както се казва, да си простим и непростимите неща. Сетих се за един филм на тази тема – „Колибата“ (The shack), който я разглежда по един много въздействащ начин. Струва ми се, че точно когато няма възмездие (от съд или вендета) за убийството, това не е случайно, защото то е предизвикателство за рода да отработи прошката. В подкрепа на тази теза е и това, което споделихте, че искат самоубилите се хора в медитациите. Те даже нямат лица, но искат прошка! И ако можехме да занем дали има някаква предистория неразплатеното убийство, може би биха се намерили доводи в подкрепа или против тази теза.
Още веднъж ви благодаря за консултацията в четвъртък! Беше ми много полезна!“

Отзив от Таня П.

,,Здравейте, Аида!
Преди да дойда при вас животът ми беше много объркан във всяко отношение, проблемите се натрупваха и натрупваха. Доста време се лутах при гледачки, врачки, ясновидки и т.н.. Развалях магии, негативни влияния, родово проклятие, но резултат нямаше. Останах и без работа. Един ден, както си превключвах каналите по телевизора, попаднах на предаване в което гост беше Аида Марковска и разбира се говореше за род и предци. Да, трябваше ми малко време, за да осмисля това което говорихте, изгледах доста ваши беседи
и лекции.
Сега съм щастлива, че ви се доверих и 1.03.2022г. бях при вас за родова консултация. Веднага започнах да изпълнявам това което ми казахте много точно и нещата започнаха да се променят. Между другото в разговора ни, Вие споменахте, че до юни месец трябва да съм намерила работа и точно така стана. Намерих си работа по специалността и от два месеца работя. Благодаря!
Благодарение на Вас Аида, разбрах и си изясних много от нещата, които се бяха случи ли в живота ми, и в семейството ми. Научих много за моя род и продължавам да проучвам.
Аида, още веднъж ВИ БЛАГОДАРЯ от все сърце за помощта, за напътствията, за доверието и професионализма! Желая Ви успехи и да имате силата да продължавате все така! Бъдете здрава и благословена!
С уважение „

Отзив от Х. З.

,,Мила Аида,
В началото на 2022 година бе моята консултация с Вас.
Това, което много ме измъчваше бе моята фобия към котки.
Цял живот, откакто се помня, изпитвах панически ужас от тези животни. Само при мисълта, че може котка да ме доближи, вече беше достатъчно да изпадна в паника.
Какво ли не опитах, но не и не – Моят мозък казваше, че котката за
мен е
„Смъртна заплаха“.
Разбира се за моите приятели и близки това бе някаква глезотия, несериозно и в голяма степен слабост, че не мога да преодолея този страх….
… Но, където и да отидех, навсякъде винаги около мен имаше котки-
В
ресторанта, на улицата, в парка и ми ставаше все по-трудно и по- трудно.
Аида, забелязвате ли, че говоря в минало време? Да, това вече е минало. След консултацията с Вас, след като ми посочихте точно коя е травмата назад в рода, която излиза при мен като страх, за да ми
разкаже какво се е случило, ми дадохте инструкции какво да направя.
… И това не бе никак сложно за изпълнение – неща от нашия фолклор.
В
един момент това лято установих, че страхът ми се е изпарил.. Да,
няма
го. Котките си минават покрай мен без да изпитвам паника и ужас. Дори ходих на гости, където имаше котка и буквално забравих, че е там, до мен. (Това бе немислимо преди.. Не ходих никъде, където има котка, макар и заключена в съседната стая).
Огромно Благодаря, Аида!
Много хора имат страхове, паник атаки, фобии, които са пречки в ежедневието им и правят какво ли не (както аз), но не се получава с конвенционалните методи. Мили хора, препоръчвам ви от позицията на моя опит – Опитайте да се излекувате с родова терапия. Нищо не губите, само може да спечелите и да се освободите.
Бъди БЛАГОСЛОВЕНА, АИДА МАРКОВСКА!
С безкрайна благодарност и голяма обич“