Отзив от Е.М.

„Аида, здравей,
Благодаря за значката! ?
От известно време се каня да ти пиша за да кажа: „Благодаря ти и благодаря на Вселената, че те има!“
В знак на благодарност искам да те зарадвам, така е честно!
Повече от година съм с теб в ютуб и чета книгите, които препоръчваш, и за това време освен разбиране и осъзнаване за себе си, за семейството, рода и приятелите си, със съответните резултати, разбира се, най-същественото е, че в семейството на приятелка, след аборт и няколко неуспешни ин витро, са на път две ин витро момченца. Очакваме ги през есента, дай Боже!
Без да отричам приноса на медицината, мисля, че най-голяма роля изиграха няколко твои лекции и разговорите ни с нея за трагичните събития в семейството, които говореха за програма подобна на „опасно е да имаш деца“. Надяваме се, че всичко това си остана в миналото, а бъдещето е светло и „отработено“.?
И така….
Полезна и необходима си дори, когато не го знаеш! ?
Обещала съм си да намеря време скоро да те срещна и на живо.
Пожелавам ти приказно лято и продължавай все така!“

Писмо от Р.И.

„Искам този отзив да бъде публикуван.

Научих за Аида от Мария Папазова, която имаше проблеми с комуникацията с брат си в продължение на 16 години и не знаеше какво да прави. След срещата си с Аида, отношенията им се оправили завинаги.

Веднага си записах час, защото моето семейство беше разбито, разединено и скарано.

Имах проблеми с баща ми, баба ми, дядо ми, както и със сестра ми. Това беше 2018-та година.

Аида ми даде точни инструкции какво да направя, че да възстановя родовите си връзки и да поправя всичко случило се до момента. Буквално в рамките на 3 дена изпълних задачите от Аида и имах вече комуникация с всички освен със сестра ми. С нея отне няколко години, заради дългите години грешки от моя и нейна страна. Вече сме 2021г. и смея да твърдя, че комуникирам напълно свободно с всеки от рода ми и мога спокойно да се освободя от влиянието, което имаха върху мен и да продължа напред в това да създам свое семейство напълно спокойно.Вече знам какъв е пътят към хармонията и вътрешния мир. Като ти го обясни някой толкова просто и логично, както Аида го прави, всичко се нарежда.

Пратил съм десетки приятели при Аида, както и майка ми. Ефектите винаги са зашеметяващо полезни.Искам да благодаря на Аида, че е специалистът по родови връзки, от който се нуждаем, за да ни отговори на въпросите, които дори не знаем как да си зададем.Много хора имат нужда от среща с нея, за да си „подредят“ семейството и да осмислят съществуването си.Искам да благодаря на Аида и всичко, което прави, защото го прави наистина професионално и от сърце.“

Отзив от младо семейство

,,Аида, здравей.
На 09.11.2020, Понеделник в 09.01ч на бял свят дойде моят/нашият син
Българско юначе, висок 51см и тежащ 4.030кг. Носи имената на дядо си, моя свекър. От името на нас трима ни (мама, тати и бебо) искам да изкажа благодарност за
споделеното родово знание и важност на
името.“

Отзив от Велина Костадинова

„Геносоциограмата представлява схематично изображение на няколко поколения, с техните поведенчески особености, „странни“ случайности и повтарящи се модели. Тя е и вид психотерапевтична работа със себе си и може да се използва за изход от кризисни ситуации в отношенията с другите, както и при повтарящи се житейски проблеми и ситуации.

Семействата повтарят себе си. Нашите предци влияят на това какво се случва с нас тук и сега. Геносоциограмата предоставя едно дълбоко навлизане в рода. Учудващо е колко малко знаем за семейните си истории, за семейната динамика, за семейните тайни, в които е разковничето на нашия живот – с проблемите, с несполуките, нереализираните мечти, копнежи, с любовите…

Чувствам се обнадеждена и ентусиазирана да се заема с по-задълбочено и обстойно проучване на рода си, за да бъда полезна на себе си и на своите деца.

Ако искаш да опознаеш по-добре себе си и скритите механизми, които движат живот ни, отношенията ни, професиите си – геносоциограмата е точно твоето нещо!

С обич и признателност“