„ Сърдечно Благодаря, че имах възможността да се доближа до животите на своите предци! Семинарът на Аида съвсем е „невероятно”, комплексно и оздравително преживяване на „себе си”, нашите родови програми, травми, дарби, подаръци, заложби и цел тук.
Смятам, че е истински късмет, че имах радостта да преживея това и го пожелавам на:
безстрашните куражлии; на онези, който търсят корена си, на онези, които не разбират Българската народна орис; на всяка жена, която иска да бъде майка или е майка; на онези, които търсят надличностната план за животите ни; на онези, които нямат отговори защо са в семействата си, а ги копнеят;
на онези, на които им липсва сила да сътворяват преживяванията си.
Преживяването дава възможност да разбереш цената на истината и да я заобичаш, така както тя самата заслужава. Разбираш, че „вина” е толкова тясно понятие, лишено от контекст и разбиране, че единственият шанс за пълноценност в живота е да го надраснеш.
После разбираш колко си благодарен и изобщо няма място за оплакване в живота ти, а за доволство, че ти се дава шанс да учиш, а не просто да оцеляваш.
Не всички са имали този късмет преди нас. Жертвали са себе си, за да бъдем тук днес.
Как им се отблагодаряваме ние е посоката, която ни води към нашия живот, нашия смисъл.

Препоръчвам семинара и на всички онези, които със страх четат някъде думата „карма” и им остава необяснима празнина след прочетените редове.
Чрез това преживяване разширяваш поглед отвъд собствения си живот и се осъзнаваш като част от едно огромно цяло, което кара любовта към по-висш ред за нещата да прелива.
Дали това, което „видях” е истина? Да, истина е.
Оказа се, че думите, които съм чула на възраст нулева бяха потвърдени от моята майка и дословно са били същите, които чух в медитацията на Аида.
Хиляда пъти предпочитам емоционалния катарзис, който преживях осъзнато в онези 4 дни и с подкрепа,
пред неосъзнатото самотно страдание от неразбиране на законите на рода и нашата вселена.
Смятам, че едно страдание или болка губят силата си и ги преодоляваме, когато разбереш тяхната цел, когато разбереш, че дори и да са ехо от миналото, действията на предците ни са били такива, каквито са могли да бъдат.
А тези изстрадвания, които преживяваме сега могат да бъдат трамплин за някъде, където не си очаквал.
Благодаря на Аида, че е решила да сподели откритията и своя „себап” в живота за цялото. ”