,,Здравейте, Аида!
Преди да дойда при вас животът ми беше много объркан във всяко отношение, проблемите се натрупваха и натрупваха. Доста време се лутах при гледачки, врачки, ясновидки и т.н.. Развалях магии, негативни влияния, родово проклятие, но резултат нямаше. Останах и без работа. Един ден, както си превключвах каналите по телевизора, попаднах на предаване в което гост беше Аида Марковска и разбира се говореше за род и предци. Да, трябваше ми малко време, за да осмисля това което говорихте, изгледах доста ваши беседи
и лекции.
Сега съм щастлива, че ви се доверих и 1.03.2022г. бях при вас за родова консултация. Веднага започнах да изпълнявам това което ми казахте много точно и нещата започнаха да се променят. Между другото в разговора ни, Вие споменахте, че до юни месец трябва да съм намерила работа и точно така стана. Намерих си работа по специалността и от два месеца работя. Благодаря!
Благодарение на Вас Аида, разбрах и си изясних много от нещата, които се бяха случи ли в живота ми, и в семейството ми. Научих много за моя род и продължавам да проучвам.
Аида, още веднъж ВИ БЛАГОДАРЯ от все сърце за помощта, за напътствията, за доверието и професионализма! Желая Ви успехи и да имате силата да продължавате все така! Бъдете здрава и благословена!
С уважение „