,,Мила Аида,
В началото на 2022 година бе моята консултация с Вас.
Това, което много ме измъчваше бе моята фобия към котки.
Цял живот, откакто се помня, изпитвах панически ужас от тези животни. Само при мисълта, че може котка да ме доближи, вече беше достатъчно да изпадна в паника.
Какво ли не опитах, но не и не – Моят мозък казваше, че котката за
мен е
„Смъртна заплаха“.
Разбира се за моите приятели и близки това бе някаква глезотия, несериозно и в голяма степен слабост, че не мога да преодолея този страх….
… Но, където и да отидех, навсякъде винаги около мен имаше котки-
В
ресторанта, на улицата, в парка и ми ставаше все по-трудно и по- трудно.
Аида, забелязвате ли, че говоря в минало време? Да, това вече е минало. След консултацията с Вас, след като ми посочихте точно коя е травмата назад в рода, която излиза при мен като страх, за да ми
разкаже какво се е случило, ми дадохте инструкции какво да направя.
… И това не бе никак сложно за изпълнение – неща от нашия фолклор.
В
един момент това лято установих, че страхът ми се е изпарил.. Да,
няма
го. Котките си минават покрай мен без да изпитвам паника и ужас. Дори ходих на гости, където имаше котка и буквално забравих, че е там, до мен. (Това бе немислимо преди.. Не ходих никъде, където има котка, макар и заключена в съседната стая).
Огромно Благодаря, Аида!
Много хора имат страхове, паник атаки, фобии, които са пречки в ежедневието им и правят какво ли не (както аз), но не се получава с конвенционалните методи. Мили хора, препоръчвам ви от позицията на моя опит – Опитайте да се излекувате с родова терапия. Нищо не губите, само може да спечелите и да се освободите.
Бъди БЛАГОСЛОВЕНА, АИДА МАРКОВСКА!
С безкрайна благодарност и голяма обич“