,,Здравей, Аида! ~~
Миналата година работих върху рода си много за да, извадя и изпера керливите скрити дрехи“ на рода си Радвам се че го направих !Ти си единственния терапевт който ми помогна да открия това парченце , което винаги ми в липсвало в картинката въпреки толкова работа със себе си или с клиенти защото аз самата правя това.Да пусна майка ми ..да открия родова тайна и още много други важни и скрити неща !..
Също така на един твой уебинар миналата година ти бях задала въпроси на които открих много истини Един от тях беше „Защо им е да се женят хората, ако са щастливи и живеят дълги години като семейство и се обичат? „Твоя отговор беше „Заради родовата карма. А какво ги спира като са щастливи? Отговорност , неосъзнат страх..“
И това направихме !Защото човек, когато не се страхува и срамува може да лети и Всичко е възможно. Никога за нищо не е късно в живота.Дори и да е със закъснение, по добре късно отколкото никога!
Не съм била в контакт с теб от тогава до сега, но винаги съм говорила с приятели за теб и да изчистят родовите неща .Горещо те препоръчвам да чуят твоите лекции, семинари и да поработят !
Обичам те Аида Марковска и ти благодаря от цялата си душа!“