„Искам този отзив да бъде публикуван.

Научих за Аида от Мария Папазова, която имаше проблеми с комуникацията с брат си в продължение на 16 години и не знаеше какво да прави. След срещата си с Аида, отношенията им се оправили завинаги.

Веднага си записах час, защото моето семейство беше разбито, разединено и скарано.

Имах проблеми с баща ми, баба ми, дядо ми, както и със сестра ми. Това беше 2018-та година.

Аида ми даде точни инструкции какво да направя, че да възстановя родовите си връзки и да поправя всичко случило се до момента. Буквално в рамките на 3 дена изпълних задачите от Аида и имах вече комуникация с всички освен със сестра ми. С нея отне няколко години, заради дългите години грешки от моя и нейна страна. Вече сме 2021г. и смея да твърдя, че комуникирам напълно свободно с всеки от рода ми и мога спокойно да се освободя от влиянието, което имаха върху мен и да продължа напред в това да създам свое семейство напълно спокойно.Вече знам какъв е пътят към хармонията и вътрешния мир. Като ти го обясни някой толкова просто и логично, както Аида го прави, всичко се нарежда.

Пратил съм десетки приятели при Аида, както и майка ми. Ефектите винаги са зашеметяващо полезни.Искам да благодаря на Аида, че е специалистът по родови връзки, от който се нуждаем, за да ни отговори на въпросите, които дори не знаем как да си зададем.Много хора имат нужда от среща с нея, за да си „подредят“ семейството и да осмислят съществуването си.Искам да благодаря на Аида и всичко, което прави, защото го прави наистина професионално и от сърце.“