,,Здравей Аида,

Олеле ,олеле колко много дарове, си ни изпратила! Толкова са ценни….безценни. Благодаря. Ти си Божествено благословена!

Да, права си , че започнах седмицата с вдъхновение от изминалия уикенд. Вдъхновение и много теми за размисъл, всичко благодарение на твоята упорита, дълбока работа както върху родовата памет, закони,съдба и травми, така и върху това да ни превърнеш в родонавти, пътуващи през времето и отключващи отдавна заключени и подтискани тайни. Да, успяваш да дръпнеш със словото си онази скрита, позапрашасала струна, така че тя да завибрира наново с ясен звук през вековете и да достигне до нас разкриваща истини , подреждаща много парчета от пъзела на живота ни. Изумително!

На лекцията ти ни каза , че ще ни говориш като на апостоли. Добре е да знаеш , че днес името ти беше споменавано на много места все с благо. Благодарение на това което научих от теб помогнах на една объркана майка да споменава, почита и подреди децата си. На друга да потърси, да разбере, приеме и прости на бабите си за това, че са загубили нещастно децата си и да разбере травмите им ,техните и своите ,и да помоли малко 5-7 годишно дете да извика мечтаното от нея дете. Преди минути на една разплакана внучка се усмихна и разбра как да увековечи словото на своя любим, починал дядо и вече знае ,че родът й я крепи и й помага. И това само днес.

Относно визиите които имах по време на курса, картините на които бях свидетел с палитрата от цветове и усещания, са все още пред очите ми. Хубаво е обаче , че ни накара да пишем видяното. Някои от визиите, без да искам продължих в съня си, но за съжаление не си ги спомням. Много от това което видях на курса ,обаче ми помогана да подредя и разбера истини които сякаш са били винаги пред очите ми ,но не съм ги виждала. Останалото постепенно почва да разкрива метафоричното си значение , но всичко на различно ниво и и с различна скорост. Времето ще покаже.

Не се притеснявай относно молбата ти за неразпространение на материалите ти, уважавам я.

Прегръдки скъпа Аида!

С уважение „