fbpx
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Голям родов семинар

юли 1, 2021 @ 14:00 юли 4, 2021 @ 12:00 UTC+3

Здравейте, приятели,Групата ще се настани в приятелската прегръдка на Спа хотел ТЕРМА, с. Ягода, www.hotelspa-terma.comУсловията при които може да бъдем настанени са предимно двойни стаи и два семейни апартамента.
Искам повече хора да имат възможността да присъстват, затова съм предвидила и участие, ако вие сами намерите начини за настаняване и прехрана – извън този хотел, примерно в Стара Загора или Казанлък. Идеята все пак е да сме заедно през това време, да се опознаем, да поработим здраво в рода. Предвиждам почти изцяло само практически занятия и съвсем малко теория, затова семинарът е подходящ за всички, които вече са били на теоретичния семинар и за такива, които все още не са присъствали.Ще посветим 3 дни на усилна родова терапия- с много практики, визии, работа с родовото поле, силни медитации и същественото от теорията.
Семинарът ще е това излизане от дома, рутината и сивотата, която ще изведе вас и родовата ви енергия на чиста, светла полоса.
Осъзнайте, посветете, работете, стигайте до същността си – през рода и своите предци до своите потомци- внуци и правнуци.Води: основателят на Школа за родова терапия “Задругата на родонавтите” Аида Марковска.
1-4 юли 2021 г.
МЯСТО: Спа хотел ТЕРМА,
в подножието на Стара планина между града на липите – Стара Загора и града на розите – Казанлък, в прочутото с лековитата си минерална вода село Ягода
ЦЕНА САМО НА ОБУЧЕНИЕТО И ПРЕЖИВЯВАНЕТО в организирана група: 220 лв
Цената на настаняване и нощувки +закуска+ вечеря + СПА зона е около 210 лв на човек, настанен в двойна стая, 270 лв за човек, настанен сам в двойна стая, цената на апартамент за двама е 645 лв /за двамата/.
Необходимо е да се внесе аванс от 50% от общата сума, която не се възстановява при анулация след 1 юни т.г.Начинът за заплащане ще получите при записването.В цената влизат според хотелската оферта и ползването на:
 богата закуска на блок маса от 08:00 до 10:00 ч в ресторанта на хотела
 Тристепепно вечерно меню: салата, основно, десерт, хляб и минерална вода
 Ползване на конферентна зала
 ползване на СПА центъра
 безжичен интернет в хотелския комплексг
 туристически данък и застраховка
ПП: възможно е да вземете участие и само в семинара като сами осигурите нощувките и прехраната си. Цената за семинара тогава е 220 лв.ЗАПИСВАНИЯТА СА НА ФИНАЛ КЪМ 15 МАЙ. ОСТАВАТ САМО ДВЕ МЕСТА!

410лв. за настаняване по двама

Аида Марковска и “Родова приказка” ЕООД

0888727094

View Организатор Website

Коментари

коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Плащанията по събития се извършват по банковата сметка на “Родова приказка” ЕООД:

IBAN BG93RZBB91551012361402

Райфайзенбанк, клон Пловдив

Банков клиент: Родова приказка ЕООД

Основание: Организация на събитие ……

Моля, заедно с превода на плащането да ми изпратите и данни за издаването на фактура на адрес: [email protected]

IBAN Родова приказка