fbpx

Записване за събития: [email protected] или 0898233118 Мирена Васева

Официално откриване на кабинета на Росица Гергова-родов терапевт в гр.Плевен

Драги приятели,каня Ви на официалното откриване на моята родова и душевна лечебница в гр.Плевен, на 8 октомври, събота от 10,00 ч. Скъп гост ще бъде прекрасната ми учителка Аида Марковска. Двете с нея ще Ви разкажем за себе си, за дейността ни, за знанието за рода и за силата му. И ще отговаряме на въпросите ви, разбира се. Ще бъдете…

Безплатно

Богат татко, беден татко – родовите повели за парите-вечерна родова беседа с Аида

Център "Делфи", Пловдив ул "Кирил и Методий" 15, ет.2, Пловдив

"Богат татко, беден татко" не е по Киосаки, а по родовите повели за парите.Темите:* Има ли връзка нашето имотно и финансово състояние с родовата енергия?* Що е поток на парите в рода?* Как се сдобиваме с финансова сила през рода си? Разказът е на Аида Марковска, основател на Школата по розова терапия "Задругата на родонавтите" Тези въпроси ще са в…

24лв.

Шестте архангели пазители- вечерна акашова беседа с практика

Център "Делфи", Пловдив ул "Кирил и Методий" 15, ет.2, Пловдив

Към мен често се обръщат свъпроса "Как да се защитя от енергийни атаки?". Но този въпрос, така зададен е объркващ за мнозина.
нека ви разкажа за ангелските защити, за възможността да имаме тяхното съдействие за нашето спокойствие и да направим заедно една хубава архангелска практика.

24лв.

LONDON 2022 – едно дълго очаквано пътуване в града на 20К българи

The Builders Arms  3 Albert Road, New Barnet, LONDON

еминар на 22 октомври, събота: “Законите на рода – нашият компас в живота”. Ще преподам и разгледаме подробно десетте родови закона, които движат нашата скрита динамика. Всеки закон е не само житейски постулат, а биологично, природно утвърждение, срещу което да се върви е болезнено и трудно. Можем да си дадем свобода и сила чрез познаването на тези закони.
Семинар на 23 октомври, неделя: “Живот в чужбина – личен избор или родова повеля” е много подробно разглеждане на силите, които ни водят в чужда страна и възможностите да бъдем успешни където и да сме в чужбина.

185лв.

Плащанията по събития се извършват по банковата сметка на „Родова приказка“ ЕООД:

IBAN BG93RZBB91551012361402

Райфайзенбанк, клон Пловдив

Банков клиент: Родова приказка ЕООД

Основание: Организация на събитие ……

Моля, заедно с превода на плащането да ми изпратите и данни за издаването на фактура на адрес: [email protected]

IBAN Родова приказка