„Ангелите на стихиите“ – вечерна акашова беседа с Аида

Online

"Ангелите на стихиите" - вечерна акашова беседа с Аида. Ще говорим за ангелите на четирите стехии и на етерното състояние. Какив характеристики имат, можем ли да комуникираме с тях, как владеят стихиите и къде сме ние, човеците в тази йерархия.
Беседата е в календара на платената група "Разговори със Светлината"

Виолетовият пламък на Сен Жермен – курс обучение с Аида

Център "Делфи", Пловдив ул "Кирил и Методий" 15, ет.2, Пловдив, България

Виолетовият пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия лъч на Вселенското съзнание. Той има силата да преобразува енергиите пораждащи заболяванията в Любов и Светлина; да ни накара да изпитваме дълбока радост и мъдрост, необходими ни за преодоляване на трудностите в живота ни. Работата с този пламък ни синхронизира с чистата космическа енергия на Любовта, Волята и Мъдростта.
Виолетовият пламък ни помага да изчистим токсините от клетките си, да трансформираме негативната информация, записана в етерното, менталното и емоционалното тяло от настоящето или минали животи.
Семинарът се провежда за около 4 часа, след него вие сами можете да разпространявате и настройвате в енергията на Виолетовия пламък своите приятели.
Лектор: Аида Марковска - рейки учител,

КУПИ БИЛЕТ 84.00лв. 21 билети остават

Представяне на книгата в София – „Богатството ни приляга“

Медицински Център Качествен Живот / Medical Center Quality Life 164 Vitosha blvd, Sofia, Bulgaria, София

„Богатството ни приляга“- представяне на книгата
Тази книга е и начало, също и своеобразен венец на техния труд по отношение на позитивната нагласа към изобилието в живота. Тя е начало, защото е първата им книга, която издават съвместно, а също и венец, защото тя обобщава резултат от ефективно проведени десет Училища по изобилие и … (мъдрост, радост, управление на времето, интуиция, екипна работа и т.н.).

Книгата поднася с лекота и много усмивка опитът на двете авторки по отношение на трите основни стълба на изобилния от красиви усещания живот: силата на рода и семейството, позитивната нагласа към битието и съзидателния светоглед; носи ни разказа за изобилната реалност, в която пребиваваме. Затваряйки последните ѝ страници в читателя остава чувство на лекота, вдъхновение и желание за творчески труд.

Мисията на рода и нашата свързаност с нея -вечерна родова беседа с Аида Марковска

Всеки род има своята мисия, цел и задачи.
На тази вечерна беседа ще изясним: как да разпознаем мисията на рода, което само по себе си не е лесна задача; дали и как сме свързани с тази мисия; може ли да се измъкнем от нея и как, ако е възможно и мисията на всеки от рода как се отнася към родовата мисия.
Имаме доста теми за разговор по тази тема.
Заповядайте на поредната вечерна родова беседа с родовият терапевт Аида Марковска

Храмът на мира в Акаша – вечерна акашова беседа с Аида

Поредната редовна акашова беседа е посветена на човешкия мир, на Храма на мира в Акаша и разбира се, това ще е посещение- медитация, визия , практика
Ще срещнем ангелите на мира, боговете на мира и най- големите човешки аватари в областта на мира и мирното съществуване.
Очаквам вашите послания от ангелския свят с напътствия за това как да запазим мира!

Лятно училище по изобилие и…. групова динамика, 11-то издание

хижа Марциганица , България

Скъпи приятели на съзидателното мислене, на център „Делфи“ и на Аида и Ваня,
Каним ви с огромна любов и ентусиазъм на ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО ИЗОБИЛИЕ и ГРУПОВА ДИНАМИКА
Отново ще съчетаем приятното СПА преживяване с новите знания и идеи за Изобилието, по традиция ще има множество практики и полезни упражнения, подаръци.
На предишното училище заедно избрахме за съпътстваща темата за ГРУПОВАТА ДИНАМИКА с идеята, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

ОЧАКВАЙТЕ ПРОГРАМАТА!

КУПИ БИЛЕТ 480.00лв. 20 билети остават