За Аида

Аида Марковска е холистичен и родов терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България.

Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен. Аида е и член на УС на СНЦ “Рейки Федерация – България”, която е активен участвик в European Reiki Group; членува в Духовна академия на мистериите „Мадара“ и в други обществени организации с нестопанска цел.

“Като холистичен терапевт, мотивационен оратор и учител търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Практикувам и преподавам холистични методи за развитие на личността от единадесет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.

Завършила съм образцовата математическа гимназия в Пловдив  през 1987 г. и съм магистър от Факултета по математика и информатика на Софийски университет “Св. Климент Охридски” от 1992 г. Занимавала съм се с информационни технологии твърде дълго, за да разбера, че това е само малка част от моите интереси. Продължих да работя като управител на хотел, а с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми се занимавам от 2010 г. Провела съм няколко десетки семинара “Работа с предците” в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора, Самоков, Варна, Габрово, Трявна, Казанлък. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.

Обучавам в прекрасни системи по Рейки, като имам над 500 ученика, от които над 40 са посветени в мастерски нива. В последните години развивам своя оригинална система “Рейки от Дървото на живота”. Общуването със Светлината и нейните представители ми носи радост и дълбоко удовлетворение, намирам разговорите с Висшите йерархии за съществена част от моето ежедневие.

Изучавам науките Кабала и Таро, силите на елементалите, друиските традиции, символите и руните.  Интересуват ме всички природни науки, а самата аз съм силно изкушена от математиката като науката на света. В момента пиша две книги. Първата е свързана със законите на рода, които продължават да разкриват тайните си пред мен, а втората акцентира върху Рейки като духовен път и развитие.
Повече за мен ще намерите в моя профил в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/aida.markovska?fref=ts “.

Аида Марковска е едноличен собственик и управител на “РОДОВА ПРИКАЗКА” ЕООД. 

Контакти:

E-mail: adi [at] boss.bg Skype: aida_69

Сайт: https://www.aida.bg 

Телефон за връзка: 088 8 727 094 /в работни дни и в работно време/

Понякога съм и в ателието си в Център “Делфи” гр. Пловдив, ул. “Кирил и Методи” 15, ет.2

%d bloggers like this: