Ангелските напътствия- достъпни, ясни, силни – възможно е!

23 май 2017

Често ме питат как чувам ангелите, как успявам да разговарям с тях.

Дълго време нямах лесен отговор на въпросите, защото … нямаше думи, с които да обясня как точно чувам, виждам, разбирам, знам. Търсех отговора в начина да разкажа, в думите, които да употребя, примерите, който да дам. По-трудно се оказва да обясня как го правя, от колкото да го правя. Познавате това състояние, нали?!

„Просто го знам!“ – това е отговорът и сега.

Но всъщност моите приятели искат да разберат не как така „просто го знам“, а защо му вярвам, защо не го подлагам на въпрос, защо се доверявам, защо смятам, че е от ангелите и светлите учители. Познайте към кого се обърнах с този въпрос. 🙂

Ангелите ми подсказаха: „Попитай една млада майка на малко дете от къде знае, че то е гладно, болно, мокро, тъжно или плаче просто от каприз и скука“.

Попитах.

Майката се усмихна и каза: „То е съвсем ясно, чувства се, знам го, вижда се, няма как да сбъркаш, АКО ВНИМАВАШ и познаваш добре детето си, ако си с него денонощно, чуваш звуците, виждаш жестовете. Никой не може да ме заблуди дали детето ми е щастливо или не.“

Ангели! Разбира се!

Ако внимавате, ако знаете, че ангелите са до теб ежеминутно, ако ги познавате, ако искате да ги виждате, чувате, да знаете за тях – те ще ви дават ЯСНИ знания и никакво колебание няма по въпроса какво искат да ни съобщят. Няма думи, няма обяснения, всичко е ясно, точно и простичко.

Това е!

Да, това е всичко!

От утре във Варна започваме празниците на буквите, ангелите и общуването с ангелските светове. Поредица от различни инициативи- множество от тях напълно свободни, сериозните обучения и практики – с обмен на изобилие, но всичко предназначено само да помогнем да знаете и познавате ангелските сигнали и напътствия.

Вижте тук за подробности, и тук за семинара.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *