fbpx

Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“

През 2019 г. Аида Марковска основава Школа за обучение на родови терапевти по метода, който създава. Той включва с отчитане на динамиката на рода, с изучаване на всички родови закони, потоци на силата, българка обредна традиция, изследване на рода чрез родова скица и още знания, които вече са обобщени в стройна система за оздравяване на рода и семейството.

Първият випуск 2020 г. дипломира двама студенти, втория – двадесет и пет, а третия: двадесет и осем студента. Заедно с Аида квалифицираните терапевти към 2022 г са петдесет и шест човека. През февруари 2023 се дипломираха още 12 родонавта. Очакваме дипломирането на още пез юни 2023г. Така броят на хората, помагащи в родовата ни работа става над 80.


Обучението в Школата е едносесийно в основния курс на обучението, разделено на 16 седмици, с по две срещи на седмица с продължителност 7 учебни часа седмично или общо 112 учебни часа. Работи се с множество поставени домашни задачи, със задълбочено разработване на два рода Завършването е с устен и писмен изпит, с полагане на клетвата на родонавта и с връчване на удостоверения за преминалото обучение. Удостоверенията са със срок на действие 2 години и се подновяват при определни условия.

Във втората година се провежда свободно-избираемо обучение по повече от пет допълващи дисциплини, за да задълбочим и разширим знанията си по право, етнология, психоология, астрология и езотерика. Тези дисциплини се водят от изключително подготвени специалисти. Продължаваме с теми като риторика, окултизъм, прогнозна астрология, обучение за водене на семинари и още науки.

Цялото обучение е по интернет, видео уроците се провеждат на живо /не на запис/ и са на разположение на студентите през следващите 6-8 месеца.

Следват супервизии с Аида на всеки два месеца, непрекъснат контакт, обсъждане на случаи и много съвместна работа като екип, с цел да развиваве и обогатяваме знанията си за българските родове.

Дипломираните и успешни родонавти, към които може да се обърнете за родова терапия ще откриете ето тук: ФБ Страница на Школата в частта със снимките, където всеки, който има куража да работи се е представил с описание, снимка и контакти.Постъпването като студент в Школата става при две условия:
1. нужно е да е извършена ЛИЧНА родова терапия с някой от дипломираните родонавти;
2. нужно е да е посетен голям родов семинар на Аида. С изпълнението на тези две условия може да пишете на асистентите на Аида на мейл: [email protected], да за ви въведат в списъка с кандидатите. През лятото до средата на септември се попълва входен тест, прави се кратка лична среща с Аида онлайн и одобрените получават писмото за приема си в Школата.

За да бъдеш и станеш родонавт от „Задругата…“ се искат няколко силни лични качества:
– отговорност;-
– издържливост;
– гъркав ум;
– толерантост;
– лоялност;
– чувство за общност и общителност;
– кураж;
– яснота на мисленето;
– широк спектър от обща култура;
– отдаденост на каузата;
– желание за труд и учене;

– ………………
Нашата Школа не е за чувствителни, емоционално неиздържливи, не е за мърморковци и вечно питащи, вечно недоволни и търсещи виновен за всичко.
Нашата Школа не е за свръхмодерни, свръхконсервативни и изобщо свръх…каквото и да е.
Школата е място за общуване, но най-вече за усвояване и ПРАКТИКУВАНЕ на родово знание и е място на благодарност, спокойствие, дълбоко себеуважение и уважение към учители и другари, съществено разбиране за сложността и променливостта на науката, наречена българско родово знание.


През 2023-24 г приемът ще започне на 1 юли 2023 г. приключва до 30 септември 2023 г, когато ще са ясни участниците във Випуск V на Школата.

Повече информация ще получите на [email protected]

%d bloggers like this: