Ден, посветен на превенция и лечение на рак с алтернативни методи

21 април 2017

Каним ви на събитие, където ще поговорим откровено за онкологичните заболявания- за превенцията, диагнозата и възможните допълнителни алтернативни практики, съпътстващи алопатичното лечение.
Поканени са лектори и специалисти по фитотерапия, хранене и духовна психология.

Мнозина от вас не знаят, че 8 май е ПОЧИВЕН ДЕН, да, понеделник, но все пак е напълно почивен ден и именно тогава, след семейния празник ще се видим, за да поговорим откровено за рака. Заповядайте!

9.00 – 9.15 ч Представяне и въведение
9.15 – 11.10 ч „Ракът е лечим сега!“ – документален филм за рака;

 

 

 

 

11.15 -12.15 ч. доц.др.б.н. Койчо Коев: Превенция и придружаващо лечение на онкологични заболявания чрез фитотерапия;

 

 

 

12.20 -13.30 ч Георги Илчев – Въздействие с техниката Боуен при превенцията и като съпътстваща терапия при онкологични заболявания

 
13.40-14.50 ч Юри Ковачев: Аюрведа и правилното хранене – път към живота;

 

 

 

 

14.50-16.00 ч Виктория Леви-Реувен: Страхът – първопричинител на много болести;

 

 

 

 

 

16.10-17.20 ч Аида Марковска: Конфликтите и осъзнаването им като превенция и придружаващо лечение на рак;

 

 

 

17.20-18.00 ч Въпроси, размисли, споделяне.

 

Вход: за отделна лекция : 10 лв
За цялостната програма: 30 лв.
ЗАПИСВАНЕТО е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО, за да имаме възможност да преосмислим капацитета на залата.
За записване: 0888 727094 или adi@boss.bg Аида

Представяме нашите лектори:


Койчо Коев е Доктор по Биология, експерт по биоразнообразие, раздел-медицински и билкови растения към МОСВ, преподавател по Ботаника и Фитотерапия в Биологически факултет на ПУ”Паисий Хилендарски”. Практикуващ фитотерапевт и диетолог. Автор и съавтор на повече от 50 научни статии и публикации в редица чужди и български научни издания. Изследовател на националните и източни традиции в лечението на онкологични заболявания и функционални отклонения в човешкия организъм.

Георги Илчев – Кинезитерапевт, Председател на Българската асоциация по боуен терапия
Казвам се Георги Илчев. Роден съм в гр.Русе, но съм израснал в гр.Хасково. През 2001г. завърших Кинезитерапия към факултета по Обществено Здраве на РУ „Ангел Кънчев” гр.Русе, а в последствие записах и докторска програма там. През 2007 завърших магистратура по „Здравен мениджмънт” към МУ София. Автор съм на над 15 статии и публикации в областта на кинезитерапията. При разработването на докторантурата си съм работил в СБАЛО „Б.Бойчев” Горна Баня. Работил съм и с националните отбори по бобслей, голф и хокей на лед. През годините след завършването на университета съм преминал 18 специализации и курсове в България и чужбина.
През професионалният си живот съм специализирал предимно в сферата на ортопедията и травматологията и смятах, че цял живот ще третирам предимно болки и дисфункции от вертеброгенен характер. Техниката Боуен обаче чувствително разшири кръга от нозологии, които можех да третирам до невъобразими нива. Бях впечатлен от лекотата и ефективността на методиката и как само няколко, добре подбрани Боуен движения са достатъчни за подобрението на пациентите. Днес, 60-70% от пациентите си аз третирам с терапията Боуен.
От 2010 година съм изключителен представител на Техниката Боуен за България. От 2014 година съм акредитиран международен инструктор по Техниката Боуен и съм все по-ентусиазиран в работата си с всеки изминал ден.

Юрий Ковачев е специалист по aюрведическа кухня и самият той от години се храни според принципите на това древноиндийско познание, включващо различни клонове на медицината, масажи, употребата на билки и други лечебни субстанции, упражнения, очистителни практики, правилно хранене – цялостна грижа за човешкото здраве и благо – физическо и психическо. Аюрведа означава знание за живота – знание, трупано и проверявано с хилядолетия.
Кротко, спокойно, съсредоточено и с пълно посвещение – така приготвя храната Юрий, в съзвучие с музиката на Рави Шанкар, която се носи в малката му кухня от стар грамофон. Бижутер по професия, Юрий Ковачев от личен интерес и, както сам казва „за свое благо“ започва да изучава aюрведа и да прилага принципите й. Постепенно натрупва ценни знания и приятелите му изискват от него да споделя с тях опита си, особено в частта, която пряко касае храненето и готвенето. Започва да готви на семинари, а после лека полека изоставя бижутата и се захваща със сегашната си дейност – вече 6 години Юрий води курсове по аюрведическа кухня в София.

Виктория Леви-Реувен е жена с богат жизнен и професионален опит. Естествено, че преживяното в личния ѝ живот през преминалите 55 години, ѝ помага в по-бързото ориентиране в ситуациите, представени от клиентите ѝ, в тяхното приемане и неосъждане. Родена в София, завършила Икономическия институт и работила в Математическия институт на БАН, тя решава, че иска да промени коренно живота си, омъжва се и заминава за Израел, където живее вече 23 години. Тя разбира, че цял живот се е учила да работи, но не се научила да печели пари. След дълги лутания се среща с Натали Бен Давид, създател и собственик на школата „Emotion“. Там Виктория първоначално изучава и завършва курсът „Превратна точка“ – за отношенията ни с парите, след това и всички останали курсове за личен, бизнес и групов тренинг – life coach. През 2006 основава личен бизнес, който през 2007 се превръща в УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ.
Освен развитието си в сферата на тренинга на съзнанието, Виктория има природен талант, а в последствие е открила изучила и развила способността си да контактува, да приема послания и да ги предава по най-подходящия, здравословен и напълно безвреден начин на Клиентите си. Тази способност тя комбинира с методите и принципите на тренинга и това значително повишава ефективността на процеса на трансформация, който преминават клиентите й. Работа с енергиите на Висшите сили на Светлината и Любовта, Ангели и Арахангели и медитации.

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти .
Аида е основен организатор на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015г.
Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в Пловдив и България.
Тя е лектор на Международната рейки академия в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“,основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *