Идва 2018-та и …

27 декември 2017

… посланията от ангелите са вече налице. Публикувам ги направо, без редакция, без промяна. Миналата година те бяха невероятни, много ми дадоха, вярвам, че и тези са такива. Нека следващите послания бъдат за мен и за вас! Заповядайте!

Свързано изображение

„Мили приятели, не позволявайте друг да ви поставя етикети, да ви казва какъв сте или не сте. Нека неодобрението на някой бъде стимул да станете по-добри, по-мъдри и по-уверени. Нека силата ви бъде автентична, искрена и от душа и сърце. Нека любовта ви е от вас самите, нека вярата ви е искрена, нека визията ви да ви дава криле. Събуждайте се с мотива да дарявате, да се усъвършенствате, да растете и постигате, да сте изпълнени със смелост и решителност.
Приемайте за учители тези, които са автентични; тези, които са смели; тези, койти нямат притеснения да ви кажат: „Това не го знам и не го мога, но вярвам, че ти ще успееш!“; които нямат нужда непрекъснато да ви напомнят за себе си и да предавяват искане за вашето внимание; които имат своята човешка, несъвършена природа, но вървят уверено към подобряване и поправяне, към развитие и затова именно вървете с тези учители, до тях, заедно с тях! Докато видите сами, че с вас вървят тези, за които сте учители и приемете тази съдба смело и с достойнство.
Насърчаваме ви да мечтаете със смели мечти и да вярвате в посланията, които идват от сърцето ви, но да не пренебрегвате и реакциите на ума, защото ние разчитаме на вашите умове и вашата способност да анализирате, за да постигате своите мечти. Важно е да вярвате, че мечтите ви са прекрасни и тогава те ще се сбъдват с лекота.“

АА МЕТАТРОН

Свързано изображение

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *