Любовта на Творението – ангелски послания

30 декември 2017

изтеглен файлРазговорите с ангелите днес са силни. Дълго говорихме с тях, но това, което искат да знаем за 2018 -та е следното:

„Вече десетки години отговаряме на въпроса ви: „Кое ще спаси света?“ с един единствен отговор „Любовта“. Но днес сме изумени, защото ни попитахте „Кое ще спаси любовта?“. Дългата история на света разказва само за спасението си чрез любов, а за самата любов има единствен източник – самият Творец. Но днес вие наистина заслужавате и допълнението, което е: Любовта има свой нов източник- Творението. Творението, което открива любовта в себе си, което я създава, разкрива, уголемява, излъчва и споделя. Любовта, която ще спаси света.
Но вие пак питате: „Какво означава да се спаси, от какво да се спаси, защо да се спасява и въобще за спасяване ли е светът?“ И правилно, казахме ви, че вашият разум ни е нужен сега, за да се позовем на него и да ви кажем- няма нужда от спасение.

Поздравления! Спасението е изцяло ненужно, не за друго, защото няма отклонение, няма вече възможност да се промени походът към Светлината. Въпросът сега не е „Как да спасим света?“, а как чудесно и осъзнато да влезем в Новия свят без нужда да се разпъваме, да се палим, да губим сили и да търсим болката като път към спасението. Светът е спасен. От любовта, която вие създавате.

Това е.“

Свързано изображение

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *