Най-добра мама, най-добър татко

9 март 2017

Чували ли сте децата си да казват: „Мразя те, ти не си моята майка!“. Всеки от нас знае как се свива сърцето от такива думи, започват въпросите: „Защо, нали правя ВСИЧКО за детето си?“
Чувствали ли сте се изтощени, уморени, измъчени от грижите си по децата?
Тогава този семинар е за вас. Ще бъде доста интересно, забавно и полезно, защото ще предложим на родителите нови гледни точки, нов поглед върху възпитанието на децата ни- от пренаталното до като се отделят от нас като възрастни хора. Тестове, въпроси, дискусии по ваши запитвания. Ще си тръгнете с множество отговори и решени да бъдете най-добрата мама и най-добрия татко. Тази мисия е напълно възможна.Тренингът ,,Най-добра мама, най-добър татко’’ е втора инициатива на Академията за партньорство в Пловдив, насочена към онези родители, които желаят да работят за постигане на по-голяма близост с децата. Тренингът предполага постигането на трайни резултати в родителското усърдие да пораснат децата ни като зрели, щастливи, здрави личности. Усвояват се световно доказани методи, успешно решаващи конфликти във връзката родители-деца, които се използват в над 44 страни по света. Ще покажем практически, чрез задачи и решаване на казуси, добри методи и похвати, чрез които можем да се доближим до детската психика, за да докоснем ума и сърцето на нашия собствен наследник.

В тренинга Най-добра мама, най-добър татко са включени следните практики:
* Силата на рода и посланията на рода, оформящи детския характер и мисия на света;
* Взаимното разбирателство- ключ към щастието на родители и деца;
* Ефективна комуникация с децата- Чуваме и разбираме ли децата? Тренират се практически умения за водене на рефлексивен диалог, който ни сближава с децата, изгражда чувство на свързаност и води до позитивен резонанс.
* Разпознаване на неуспешни родителски послания и причини за погрешно изпращане в 10 домашни ситуации.
* Изпращане на аз-послания- ключ за семейно разбирателство.
* Как да използваме авторитета си на родител в конкретна ситуация?

Фасилитатори: Ирина Милчева- семеен психолог, Аида Марковска- родов и трансгенерационен терапевт
Заповядайте на 25 март от 11 ч. в зала „Шекина“ на адрес бул. „Руски“ 46, ет. 3 Пловдив!
Записване и повече информация на adi@boss.bg и i_milcheva@yahoo.com

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар