fbpx

Нови тела – нов човек

Свързано изображениеНе мога да не споделя, вълнуващо е. Работя си по семинара „Лечение на фините тела“, разширявам го в „Диагностика и лечение…“, когато получавам информация: добавят се две нови  тела! „На кого?“, питам, „на новите деца ли“? и се оказва, че нищо не става отведнъж.
Добавят ни се две нови тела, във временния сектор, освен физичното, менталното, етерното и астралното- временните ни тела. Постепенно се минава към това състояние – на следващите нови деца направо по рождение; а на тези души, които пребивават тук – на някои се добавят през настоящия живот, а други тръгват бързо от Земята, за да се върнат с повишена вибрация и с повече фини обвивки. Ха сега де!
Девет тела! Постоянно /или поне през повечето време/ Тета състояние на мозъчните вълни!
Времената ни са чудни, чудни, чудни. Не тъгувайте по тези, които си тръгват, те просто изпреварват нас по пътя към новото време. По-добри са, както е ясно.
Не знам дали ще коментирате, не е важно, просто аз се вълнувам. Девет тела, девет чакри – напълно осезаеми и на наше разположение за работа. Сега! Ха!
Осъзнавам, че за някои това няма да е новост. За мен също беше предчувствано дълго, но едва сега това се подреди в ясна, силна, логична схема, всичко е пред очите ми и в ума ми. Великолепно е да разбереш колко независимо от дребните неща си върви Великия живот на душата във всичките и превъплъщения.
Прекрасен нов ден!

  1 коментар за “Нови тела – нов човек

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: