fbpx

Послание за света и човека, 1 януари 2018 г.

Свързано изображениеНие празнуваме с вас. Не посрещаме години, защото те са илюзия, не ги изпращаме също, но празнуваме. Празнуваме всеки миг, защото е Божествен. Празнуваме всяко начинание, защото и Вселената е създадена първо като желание, после като идея и едва след това е реализирана. Така празнуваме всяка мисъл, всяка идея, всяко желание- с надежда за добро и за разум. Няма да спрем да ви припомняме за разума. Духовният път, по който вървите изисква сега повече от всичко две неща: разум и дисциплина. Изисква ред, спокойствие, тихо усамотение, вярна дружба и вътрешно подчинение на силата на ума, на сърцето и на собствената воля. Тази воля, която толкова много искате да изявите, днес ви трябва, за да постановите своята идея за мир, добруване и сполука. И като казваме разум знаем, че делата ви ще са подредени правилно, ние ще ги насърчим, ще ви обгърнем със сила, ще ви дадем още светлина, за да я запалите в сърцата и умовете си, и отново, и отново да осъзнаете колко чисто и силно е желанието ви да бъдете творци на своя свят.
Освободени от старите програми, от нуждата да се спасявате, да спасите някого другиго, да наложите себе си, да преминете граници, да оголите нерви, за да успеете- освободени от всичко това сега вие ще вървите по пътищата си уверено, с равномерна крачка, с ясното съзнание къде отивате, с кого сте, на кого да дадете ръка, да се опрете или вие да подпомогнете за кратко и пак ще продължите. Този ритъм сега ви е нужен, така че установете в живота си правила, ритъм, подредете направления и търсете истината с тази страст, с която до сега търсихте разбирането и изобилието. Вие го искайте, ние ще ви помогнем да го изработите.

Да, „работа“ е думата на настоящето, ще се работи, ще се работи истински, сериозно, вдъхновено, приятно, ползотворно, успешно, Божествено! Ще работите както Бог е създал света- с лекота, страст и огромна сила. Сега работата няма да ви уморява, а ще ви носи мир, творчество, съзидание. Това искайте от работата си и тя ще стимулира тишината на умовете ви, ще даде сила на мишците ви, ще ви постави на правилното място в точния момент. „Работа“ вече ще е светла и красива дума; „работа“ ще означава и забавление и почивка. Да, точно така. Всеки, работещ с разум, сърце и сила ще чувства работата си като забавление и почивка.

Послание за света и човека, 1 януари 2018 г.

Силите на Светлината и Ума

Аида Марковска

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.