fbpx

Рейки традиционно Усуи Риохо – обучение и настройка в ПЪРВО ниво

Предаването на лечебната енергия, чрез докосване е позната от древността. В наши дни тази система се радва на все повече привърженици, което доведе до прилагането и в много болници по света.
Рейки терапията е без странични действия, действа успокоително, подобрява психическото състояние на пациентите. Приложението на Рейки се оказало особено резултатно в Центрове за бърза помощ, реанимация, присаждане на органи, хирургия и гинекология, старчески домове и др.
Рейки помага за всякакви болести и на всички хора желаещи да бъдат излекувани. Тази терапия носи моментално облекчение, но за да има трайни ефекти, е най-хубаво всеки един да се посвети в учението, за да може сам да работи за своето здраве. За да лекува продължителни и хронични заболяване, например хронично главоболие или високо кръвно.

КАКВО ПРАВИ РЕЙКИ
Рейки помага на човек да открие силата, която има в себе си за самолечение.
Рейки действа на всички нива: физическо, емоционално, ментално, умствено и духовно. Рейки повишава физическата сила, чистотата на емоционалното и духовното тяло.
Рейки намалява и изчиства болката. Рейки чисти тялото от отрицателни енергии и отстранява енергийни блокажи. Пречиства тялото от токсини. Рейки подпомага работата на органите и системите в тялото.
Рейки отваря и пречиства всички енергийни канали и енергийни центрове, като ги зарежда с чиста жизнена енергия. Дава енергия там, където се нуждае организма на човек. Енергията има свой интелект и се приспособява според нуждите на всеки.
Рейки ни помага да живеем почтено в ежедневието си като утвърждава положителното, радостта и любовта всеки ден.
Рейки ни помага да се освободим от чувствата си и да добием равновесие, и стабилност. Рейки ни помага с любовта си и представлява една вселенска прегръдка.
Рейки работи за положително отношение към живота и самоутвърждаването ни.
Рейки отваря интуицията, външното ни изразяване и ни свързва с вътрешният ни глас.
Рейки ни помага да почувстваме радостта, простотата, безгрижието и нежността на детето в нас. Рейки ни помага да открием и покажем вътрешната и обкръжаващата ни красота.
Рейки ни свързва със земната енергия и ни кара да се чувстваме стабилно и безопастно стъпили на земята.
Рейки задейства признателността към всичко, което ни заобикаля и ни вдъхва доверие в самия себе си, хората около нас, в Живота и Вселената.
Рейки ни отваря духовно все повече и повече като ни свързва със Светлината и Любовта.
Рейки е резултатна и положителна. Доставя удоволствие, отмора, бодрост, обновяване.
Рейки е в полза и за животните, растенията, планетата, Вселената.
Рейки е Любов. Помага ни да следваме житейският си път и да се свържем с Божествената Любов без поставяне на условия. Само с едно нежно докосване.

4 ефективни настройки от мастер с 10 годишен опит-
Аида Марковска. Обучени са и настроени в рейки над 400 ученика, иницирала съм около 30 рейки мастера.

В Рейки ученикът избира учителя си, когато се почувства готов.

Ако аз съм вашия учителя – очаквам ви на 1 юли в 10.30 ч. в зала “Шекина”. Записването е силно препоръчително: 0888 727094 и [email protected]

Коментари

коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: