С Аида на Беглика фест – 2017

28 юли 2017

Резултат с изображение за беглика фестБеглика отваря шатри на 23 август. Аз, моите приятели, моето семейство и духът на Рейки, на тотемите ни и на предците ни ще сме там.
Ще бъдем заедно и с вас.
Бъдете!

Програма шатра АИДА

Представяне на холистични методи за постигане на здраве и хармония: рейки, сейким, светлинна и квантова терапия, свързване с тотемно животно и с живата памет на рода.

Под шатрата на Аида, ще има следните занимания:
1. Трансгенерационни познания относно родови задачи, програми, медитации за свързване с рода и подсъзнателните родови програми, изграждане на геносоциограми /родови дървета/ и тяхното изследване.
2. Рейки и сейким практики: медитации за постигане на хармония с природата, със себе си, ангелска терапия.
3. Практика „Свързане с личното животно на силата /личен тотем/“ – изключително въздействаща медитативна и динамична работа за откриване на дълбоките връзки с тотемните животни- лични, на рода, на българския народ и пр.

 

Програмата по дни и часове:
23.08, сряда
14:00 – 16:00 Рейки – нежната вълшебна енергия на вселената с Аида – лекция на сцена Езотерика
16:00 – 17:00 Рейки Сеанси с Аида

24.08, четвъртък
14:00 – 16:30 Ангелска терапия и послания от ангелите с Аида – лекция на сцена Езотерика
17:00 – 19:00 Лични послания от Ангелите с Аида

25.08, петък
11:00 – 13:00 „Животно на силата- уроците на живота чрез духовете в животинското царство” с Аида – Лекция на сцена Езотерика
14:00 – 16:00 Свързване със животно на силата /тотем/ практика

26.08 събота
16:00 – 17:00 Медитация за свързване с рода и получаване на чиста родова енергия с Аида, подготовка за беседа:
18:00 – Законите на рода и предците оформят нашата съдба с Аида – Лекция на сцена Езотерика

27.08 неделя
11:00 – 12:00 Значението на първородната енергия за развитието на рода и раждането на децата с Аида – Лекция на сцена Езотерика
12:30 – 14:00 Медитация за решаване на родов проблем с Аида

Фестивалът в Беглика е традиция, която ежегодно събира една общност от съмишленици – свободни хора, ентусиасти и мечтатели, които търсят хармония с природата и среща с близки по дух хора. Музика, изкуства, занимания в работилнички, дискусии в тихи кътове, изградени приятелства, натрупани нови усещания. Беглика фест е много повече от няколко незабравими дни и нощи. Потапянето във вълшебния, див свят на природата води все по-навътре, към себе си и към другите.

Свързано изображениеБеглика фест 2017 ще протече под мотото ПРЕСЪТВОРЕНИЕ. Завръщаме се към корените си, към желанието да установим по-дълбота връзка с естественото около нас. Ще се опитаме, вместо да пренасяме градския глъч и градската култура в планината, да утихнем и да се вслушаме в нейния глас, да вникнем в нейния език и нейната тишина. Искаме да сътворим заедно един наистина чист във всяко едно отношение фестивал. Да пристъпим в Гората като в храм. Да се забавим. Да събудим у себе си усещането за свещеност. Да благодарим. Да бъдем будни, осъзнати, творящи изкуство-живот хора. По-малко децибели, повече поезия и вслушване в естествената музика на природата, по-малко звездни артисти и повече възможност артистът във всеки от нас да докосне сцената. По-малко предварително установена програма и повече импровизация. По-малко централизирано управление и повече хоризонталност при вземането на решения. Беглика е наше общо творение и принадлежи на всички, които го създават и имат силата, търпението и радостната отговорност да го пренасят напред във времето.

БЕГЛИКА 2017 – ПРЕСЪТВОРЕНИЕ. Да бъде!

––––––––––––––––––––––

БИЛЕТИ можетe да закупите в мрежата на Ticket Logic Bulgaria:
https://www.ticketlogic.bg/beglika-fes/29577 (плащане чрез ePay, Visa & Mastercard)
– на тел. 088 7333 112 (чрез куриер и наложен платеж)
– или на някоя от следните каси: http://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi (Office1 Superstore, Fastpay, матазини „На Тъмно“, книжарници Booktrading и др.)

ДЕЦАТА до 14 години участват безплатно.

ПЪРВИТЕ 150 ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТА са на цена от 50 лв.

Побързайте ;)э

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *