fbpx

Ако сте пропуснали родова тема, семинар или визия…

Такава жега е… Хеле пък в Пловдив! Но ние тук, в този чуден тракийски град имаме и закалка, а и знаем как да се отпусне човек дори в тези жарки дни.

В топлото време най-разумно е човек да е на почивка, на място прохладно, отморно и спокойно. Мнозина ще си позволят да се откъснат от работното си ежедневие и ще потърсят книга за тези дни.

Аз книга все още не съм издала, но мога да ви предложа да чуете множество записи на родова тема, които направих през всичките тези години. Записите са с видео, но истината е, че няма какво да му се гледа това видео, но това което говоря и казвам е възможно да намерите за полезно, важно и за някои е възможно да е истинско откровение.

Затова ви предлагам смело моят набор от записани видеа, семинари, медитации и визии. Със слушалки в ушите може да бъдете хем отпуснати на шезлонга със затворени очи, ще почивате и ще учите едновременно. Записите могат да се чуят много пъти, да се осмислят, да се въприемат с ума и сърцето.

Прилагам файл, в който са описани всички теми, като последната от юли със заглавие „Ролята на черната овца в рода“ също ще е налична съвсем скоро.

Може да изтеглите файла:

За изкушените от духовните практики и акашовото познание – също имам богат набор от теми и записи. Тях може да поискате на [email protected] И на 089 8 233 118 от Тони.

Желая ви жарко, но ползотворно лято- нека в почивката намерим съзидание.

Пък и нашите предци са знаели, нали- докато почиваме, е добре да свършим и някоя работа 🙂

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: