fbpx

Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен

“Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен” – курс-посвещение

в зала “Шекина”, 3 септември 2016 г. 13 ч.

Каня ви във великолепния свят на Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен и архангел Метатрон и архангел Задкиел.

Виолетовия пламък е духовна енергия с висока честота, известна на духовните адепти от хиляди години. Той е бил повторно представен от възнеслия се учите Сен Жермен и е част от Седмия лъч на Божественото/Вселенското съзнание. Виолетовия пламък е за онези, които чуват призива за духовно служене на човечеството; също така той предоставя мъдростта, необходима за преодоляване на себичността в живота ни.

Той може да се призове като се рецитират специални утвърждения, известни като нареждания, а когато се комбинира с медитация или визуализация Виолетовия пламък има силата да променя или преобразува негативната енергия, проявена на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво. Тази негативна енергия може да приеме формата на болест, стрес, тревожност, страх, съмнение, омраза, нежелани навици и др. подобни, всяко от които не ни позволяват да изразим красотата и радостта на висшата си духовна природа.

Виолетовият пламък притежава качествата свобода, алхимия, справедливост, прошка и състрадание. Когато нарежданията на Виолетовия пламък се казват с концентрация и от сърце, Виолетовия пламък прониква във всяка клетка и всеки атом и действително ускорява вибрацията на електроните, така че да резонираме в по-голяма степен с чистата космическа енергия, която идва от Божественото присъствие. В резултат Виолетовия пламък преобразува всичко негативно, настанило се в духовното и физическото ни същество – от себеомраза до вируси.

Така, както изгонва токсините, настанили се във физическите ни органи, Виолетовия пламък може също да преобразува кармата и травмите от настоящия и миналите ни животи, записа ни в етерното, менталното, емоционалното и физическото ни тяло. Понякога личната ни карма се изживява като тежък товар, но чрез призоваване на Виолетовия пламък ще се усетим по-леки и по-малко натоварени, тъй като той буквално поглъща причините за личните ни проблеми. С други думи виолетовия пламък изчиства записите от миналото ни, като по този начин издига себеоценката ни и ни помага да бъдем щастливи от самите себе си.

Виолетовият пламък – това е повече от виолетовата светлина. Това е невидима духовна енергия, която се проявява като виолетов цвят пред този, който е развил в себе си духовно виждане. В миналите векове знанието за виолетовия пламък се е давало само на неколцина избрани, които са доказали, че са достойни за това. Светците и Адептите на Изтока и Запада от отдавна са използвали виолетовия пламък за ускорение на духовното си развитие, но на широките маси това засекретено преди познание е било открито едва в двадесетото столетие.

Виолетовият пламък служи за много цели. Той ни оживява и укрепва. Той може да изцели емоционалните и даже физическите проблеми, да подобри взаимоотношенията и облекчи живота. По-важното е това, че виолетовият пламък превръща негативната енергия в позитивна, което го прави ефективен инструмент при изцеление. Днес ние знаем повече, отколкото когато и да било по-рано за това, че причината за болестта може да се корени в нашето ментално, емоционално и духовно състояние. Трансформирайки негативните мисли и чувства, виолетовият пламък създава платформа за нашето изцеление.

 

„Аз го наричам най-велик дар на Бога, Вселената и предполагам, че вие ще се съгласите с мен, когато поне веднъж го изпитате и сами.“ Elizabeth Clare Prophet

 

Обучението носи в себе си и настройка, която и вие може да предавате нататък.

Предварително записване: 

Аида 0888 727094 и  adi@boss.bg          Цена: 35 лв

Получавате папка с материали и прилежащ към нея сертификат за обучение и настройка.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.