fbpx

Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен

“Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен” – курс-посвещение

в зала “Шекина”, 3 септември 2016 г. 13 ч.

Каня ви във великолепния свят на Виолетовия пламък с Учителя Сен Жермен и архангел Метатрон и архангел Задкиел.

Виолетовия пламък е духовна енергия с висока честота, известна на духовните адепти от хиляди години. Той е бил повторно представен от възнеслия се учите Сен Жермен и е част от Седмия лъч на Божественото/Вселенското съзнание. Виолетовия пламък е за онези, които чуват призива за духовно служене на човечеството; също така той предоставя мъдростта, необходима за преодоляване на себичността в живота ни.

Той може да се призове като се рецитират специални утвърждения, известни като нареждания, а когато се комбинира с медитация или визуализация Виолетовия пламък има силата да променя или преобразува негативната енергия, проявена на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво. Тази негативна енергия може да приеме формата на болест, стрес, тревожност, страх, съмнение, омраза, нежелани навици и др. подобни, всяко от които не ни позволяват да изразим красотата и радостта на висшата си духовна природа.

Виолетовият пламък притежава качествата свобода, алхимия, справедливост, прошка и състрадание. Когато нарежданията на Виолетовия пламък се казват с концентрация и от сърце, Виолетовия пламък прониква във всяка клетка и всеки атом и действително ускорява вибрацията на електроните, така че да резонираме в по-голяма степен с чистата космическа енергия, която идва от Божественото присъствие. В резултат Виолетовия пламък преобразува всичко негативно, настанило се в духовното и физическото ни същество – от себеомраза до вируси.

Така, както изгонва токсините, настанили се във физическите ни органи, Виолетовия пламък може също да преобразува кармата и травмите от настоящия и миналите ни животи, записа ни в етерното, менталното, емоционалното и физическото ни тяло. Понякога личната ни карма се изживява като тежък товар, но чрез призоваване на Виолетовия пламък ще се усетим по-леки и по-малко натоварени, тъй като той буквално поглъща причините за личните ни проблеми. С други думи виолетовия пламък изчиства записите от миналото ни, като по този начин издига себеоценката ни и ни помага да бъдем щастливи от самите себе си.

Виолетовият пламък – това е повече от виолетовата светлина. Това е невидима духовна енергия, която се проявява като виолетов цвят пред този, който е развил в себе си духовно виждане. В миналите векове знанието за виолетовия пламък се е давало само на неколцина избрани, които са доказали, че са достойни за това. Светците и Адептите на Изтока и Запада от отдавна са използвали виолетовия пламък за ускорение на духовното си развитие, но на широките маси това засекретено преди познание е било открито едва в двадесетото столетие.

Виолетовият пламък служи за много цели. Той ни оживява и укрепва. Той може да изцели емоционалните и даже физическите проблеми, да подобри взаимоотношенията и облекчи живота. По-важното е това, че виолетовият пламък превръща негативната енергия в позитивна, което го прави ефективен инструмент при изцеление. Днес ние знаем повече, отколкото когато и да било по-рано за това, че причината за болестта може да се корени в нашето ментално, емоционално и духовно състояние. Трансформирайки негативните мисли и чувства, виолетовият пламък създава платформа за нашето изцеление.

 

„Аз го наричам най-велик дар на Бога, Вселената и предполагам, че вие ще се съгласите с мен, когато поне веднъж го изпитате и сами.“ Elizabeth Clare Prophet

 

Обучението носи в себе си и настройка, която и вие може да предавате нататък.

Предварително записване: 

Аида 0888 727094 и  [email protected]          Цена: 35 лв

Получавате папка с материали и прилежащ към нея сертификат за обучение и настройка.

Коментари

коментар

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: