Възможностите на Рейки като съпътстваща терапия

1 септември 2016

2417774_originalЧесто в курсовете по рейки, учениците питат дали Рейки може да попречи или
да наруши редица лечения, които те провеждат: алопатични, хомеопатични, билкови, мануални, акопресурни, енергийни и т.н.

Основният принцип на лечението с Универсалната енергия /Рейки, Прана, Руарх, Барака, Оренда/ е възстановяване и хармонизиране на енергията във физическото тяло и във всички фини тела, както и балансиране на всички енергии около нас – не само в пространството, но и във времето. На пръв прочит това е малко трудно да се разбере, но всъщност представлява енергийно въздействие върху средата, която обитават

  • тялото,
  • емоциите ни,
  • мислите ни,
  • духа и
  • душата ни.

Доста сериозно и амбициозно звучи, ние обикновените люде, да поправяме средата си, затова важно е да се знае, че енергията на Универсума е изконната енергия, вложена в Творението от Твореца и поправката не я извършваме ние самостоятелно, а То и Той в една прекрасна съвместна работа. Нашето дело е в това да ОСЪЗНАЕМ необходимостта от поправката и да я ВЪЗНАМЕРИМ. Да излъчим ясно и концентрирано намерение и да извършим необходимите прости /или не!/ действия в посока на намерението си, за да го подсилим и с избора и, ако ни е дадено, и с волята си за неговото осъществяване.

Звучи като магия и това е истината. Това е магия, защото се извършва енергийна, а от там и информационна поправка на Творението. А кой може да я извърши? – Твореца и тези, които той е упълномощил с тази сила. Нас включително, като част от Творението.

Тогава идва въпросът „За какво ни е Рейки, може и с нещо друго?“. Ама разбира се и още как! Да, можем и е добре да познаваме и ползваме много други енергийни практики, наистина много и всичките, които са в принципите на Универсалната енергия работят категорично!

Рейки е необходима така както е необходимо да имаш чук в набора си от инструменти. Може и без него, разбира се, все ще се намери камък или нещо друго тежко, но колко по-лесно, ефикасно и силно е да си имаш началника на инструментите – чука. Рейки дава възможност да осъзнаем, разберем и осъществим своето намерение за поправка ЛЕСНО и ЕФИКАСНО. Това е!

Рейки е нежна, силна, мощна съпътстваща терапия. С нея придружаваме ВСЯКО друго лечение. Това става без никаква вреда, като в резултат оздравяването се осъществява бързо, правилно и с минимални странични действия. Защото част от намерението в Рейки е: „За оптималното и върховно ДОБРО!“ като се позоваваме на мъдростта и интелигентността, провидението и прозренията на Твореца.
Просто и ефикасно: „Възнамерявам да бъда хармонизиран и възстановен енергийно, както аз, така и моят свят във всяко време и пространство, за постигане на върховното и оптимално ДОБРО! Така е!“

Добър септември, приятели!

 

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *