Две януарски събития на Аида Марковска в Асеновград и в Перник

11 януари 2023

Скъпи приятели, ще пътувам за вас и през януари. Нека ви запозная със събитията, с които гостувам в Асеновград и в Перник.

На 20 януари от 18 ч ще бъда в Асеноград. Събитието е с тема:

Как ориста на нашите предци се превръща в наша съдба

Ще се видим в конферентната зала, хотел „Елеганс“ – Асеновград, бул. „България“55 в 18:00 ч

Цената за ценната информация и вниманието, което ще получи всеки от нас е 30лева.
За повече информация потърсете Мариана Колева на номер 0878 43 17 23 или Тони Каменова номер 0898233118 .

Основните въпроси по които ще говоря са: Как се раждат травмите в рода, как да ги разпознаем и преодолеем, за да бъдем здрави и щастливи? Какво е родова травма? Каква връзка има между нея и всичко, което ни се случва в ежедневието, нашето здраве и живота ни? Много от нас се питат, защо не им върви в живота? Други не успяват да се справят със страха от нещо или някой? Трети, всеки ден се борят с някаква зависимост – от алкохол, наркотици, храна…? Пети се питат, защо любовта ги избягва? Шести живеят в ада на коварна болест? Седми така и не успяват да се справят с комплексите си за малоценност и никога не сбъдват мечтите си. Осми не са разбират с никого. Девети, дори и с много хора около тях, винаги се чувстват самотни или тъжни и отчаяни, ядосани и гневни без разбираема причина? Десети посягат на живота си?….и така нататък и така нататък. Зад тези примери, и не само зад тези, може да се крие родова травма. Как да я разпознаем и как да я преодолеем, за да постигнем това, което ни кара да бъдем здрави, обичани и щастливи?

На всички въпроси по темата ще отговаря първият родов терапевт в България и основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“ – Аида Марковска. Можете да се срещнете на живо с нея в Асеновград на 20-ти януари 2023 година от 18.00 часа, конферентна зала на Хотел „Елеганс“- Асеновград, бул. „България“,55. Това е възможност, която не е за изпускане. Ще имате възможност да зададете въпросите си за рода, проклятието, кармата… Да научите, как рода си да проучите, да го опознаете, травмите да разгадаете и живота си да излекувате.

Потокът на изобилието и парите в рода- как да го засилим и подхраним, мини семинар на Аида Марковска® в гр. Перник

29 януари, 11:30 ч Център „У дома“, гр. Перник

Искате ли да научите повече за изобилието в семейството? Готови ли сте да научите тайните на благоденствието на вашия род? Искате ли да разберете защо в някои семейства няма богатство, а други се трудят много и все са бедни? Ако е така, този семинар е за вас!
Научете как да укрепите и подхраните потока на изобилието в семейството си. Този семинар ще се фокусира върху разбирането на взаимодействията, които заобикалят парите и изобилието, както и върху ролята, която наследството играе в семействата като цяло. Ще разгледаме също така начини да бъдете по-богати и да защитите наследеното имущество, както и начини за разпределянето му между децата.
Да се научим да търсим в семейството си навици и традиции за просперитет и изобилие. Аида ще ви помогне да разберете как е възможно да запазите богатството, което имате сега или искате да създадете и как да го споделите със следващото поколение. Ще научите как това може да стане по честен и прозрачен начин, така че да не разделяте семейството си с конфликти около парите, наследствата, имотите.
Ще има възможност да задавате въпроси и да участвате на живо. За тези, които не могат да дойдат до Перник ще има възможност да закупят запис от семинара.
Лектор: Аида Марковска, основател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“. Тя е родов терапевт от 2012 г и създава метод за положително въздействие в рода чрез българска родова обредност.
Стойност: 96.00 лв с ДДС
Домакин на събитието е център „У дома“ в Перник.
Дата: 29 януари 2023 г., неделя
Час: 11:30 ч – 15:30 ч
Място: Център за личностно развитие „У дома“ Перник, ул. Търговска 13, ет. 2
За въпроси и записване: Деница тел.: 0896011988 и Тони Каменова тел: 0898233118

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *