Какво дава родовия семинар?

2 ноември 2022

„Родов семинар“ – знам, че мнозина от вас все още не са чували за това чудно събитие. Днес ще ви разкажа повече за двата дни, в които говорим, докосваме и разбираме своя род.

РАБОТА С ПРЕДЦИТЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ЧИСТАТА РОДОВА ЕНЕРГИЯ

Семинарът за работа с предците и приемане на чистата родова сила от години дава своите обилни плодове. Раждат се деца, уреждат се родови спорове, наследства отидоха при правилните хора, свързаха се братя и сестри, проговориха си майки и синове.

Родовата мисия

Време и вие да откриете своята дълбока и неотменна връзка с рода. Семинарът „Работа с предците“ дава тази уникална възможност. Ще се свържете чрез ума и сърцето си с членовете на вашите семейства, на рода и с корена си, ще поискате от тях прошка и ще успеете да видите и усетите родовите си проблеми, задачи, пречки също и родовите празници и преимущества.

Всеки от вас ще потърси отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е корена на нашите таланти и неудачи, ще измолим прошка от родовата ни памет и ще даде опрощение, ще приеме своите родители и предците си с чистота и любов. 

Родова травма

Знам, че ще бъдете удовлетворени и щастливи да се докоснете до родовата си енергия. След това ще я съберем, разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите наследници, за да може да достигне в нашето бъдеще. 

Народът ни търси своя път

Ние сме народът, ние сме кръв от неговата кръв, памет от неговата памет. Ако всеки от нас открие и изчисти родовата си енергия, това ще тласне напред цялата нация. 

Ще се убедите, че ползите от този курс са много и съществени. След това ще разказвате на своите близки и приятели и ще постигнете лекотата и баланса в отношенията с рода и предците си.

Да си припомним кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира. 
Ще бъдете ли с мен в това пътуване?

19 и 20 ноември, хотел „Лайпциг“, Пловдив. Има само десетина останали места.

Ето тук са подроностите за семинара.

За повече информация и за записване: Тони на 0898 233118 или писмо на mira@aida.bg

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *