Коледен пакет от 11 видеолекции на възможно най-ниска цена- СЕГА!

15 декември 2022


Коледен пакет от 11 родови видеобеседи
само до 5 януари

САМО ДО 5 ЯНУАРИ

Коледна промоция 202 лв

ИСКАМ ГИ

„Вечерни родови беседи“ е революционна онлайн поредица, която съчетава експертна мъдрост, знание и богати разкази за задълбочения поглед на родовия терапевт върху взаимоотношенията в рода.
Тези видеоклипове ще ви отведат на пътешествие в света на родовите ценности и традиции. Гледайте и научете как е кои са родовите закони и повели, какво означава качествено ново ниво на живот, радост от родовото присъствие и какво означава да се грижим един за друг като семейство.

Аида Марковска е създател на идеята „Родова терапия чрез българска родова обредност“. В тази поредица тя споделя знанията и опита си с рода и родовите травми. В тези едночасови видеа тя дава отговори на въпроси, изпратени от родители, баби и дядовци, като същевременно им обяснява как могат да възпитават децата си по-добре, отговаря на младите хора как да се разбират със своите родители.
Революционната идея на Аида Марковска довежда до високо оценена, вдъхновяваща поредица от записани беседи със знания, нужни за разтапяне на ледовете в семейства, които искат да се преборят за своите връзки и семейства.

Какво говорят хората за вечерните беседи:

Petya Petrova:

С всяка вечерна беседа аз разбирах повече за рода си. Аида по един разбираем начин обяснява за причинно-следствените връзки, а най- много ми допада, че дава много примери от богатата си практика. След всяка среща отделя време, за да отговори на всеки по конкретни, лични въпроси.

Hristina Zangoci:

С всяка беседа се разплира кълбото.Проблемите в корените на дървото водят до проблеми и в плодовете. Благодаря, Аида Марковска, че ми помогна да преодолея фобията си с помощта на родова терапия.Бъди благословена!

Joro Panov:

С огромен интерес ви слушам и от 1г съм гледал почти всичките ви видеа, откривам от части за моя проблем, но нещо все пропускам…. Последно гледах „Сваряват ли ни бавно“ и видеата в „Портал12“. Аида, благодаря, че сте отделили лично време, за да ни помагате. Бъдете Благословена и нека вашето семейство се радва на пълна хармония. Благодаря ви и дано някой ден намеря отговорите които пропускам.

ПОРЪЧВАМ !

Да изкараш страхотни семейни почивка не винаги е лесно. Трябва ли да сте със семейството си или с приятели? Как да включите децата в празника? Как да ги забавлявате? Ако искате да положите усилия, но не сте сигурни как, тези едночасови видеоклипове ще ви помогнат. В тях Аида Марковска говори по родовите теми и отговаря на въпроси, изпратени от зрителите. Излъчени са през 2022 г. и са на запис. ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ МНОГОКРАТНО ЧАК ДО КРАЯ НА м. МАРТ 2023 г!

Връзката между хората е по-важна от всякога.  А какъв по-добър начин за свързване от знанията за рода и семейството и връзката им с традициите в дома и в отношенията?

Цената на всяка беседа през 2022 г беше 24 лв. Всичките 11 беседи общо струват 264 лв! Но сега, от 15-ти декември до 5 януари 2023 г можете да ги имате ВСИЧКИТЕ на цена САМО 202 лв.

ГЛЕДАТЕ БЕСЕДИТЕ ДО 31 МАРТ 2023 г!
Колкото пъти желаете!

АМО 202 лв. за 11 едночасови беседи! Поръчайте веднага

Още хора говорят за тези беседи:

Йоанна Данчева:

Спокойно мога да кажа, че някои беседи са ми подействали животопроменящо или най-малкото сменят призмата на (егоцентричния) светоглед  Благодарна съм за делото, което сте поели, с което обогатявате народа ни, усилвате връзката с корена ни, и разбира се, ни помагате да израстваме заедно!

Tanja Dimova:

От вашите вечерни беседи, си отговорих на много мои въпроси и получих насока-къде да търся, какво да направя, за да получа моето вътрешно спокойствие…Но с всяка лекция разбирам, че имам още много да науча от Вас

Десислава Бозукова:

Здравейте, впечатлена съм от вашите беседи. Благодарение на Вас започнах да търся отговори на закономерностите и повтаряемостта на събитията в моя род. С интерес следя всяко ново видео. Дано българите започнат да ценят повече своите родове и да работят осъзнато върху проблемите. Благодаря Ви!

Аида Марковска

Аида Марковска е холистичен и родов терапевт. Отдавна се интересува от мъдростта на философите и народните традиции, не само за да подобри собствения си живот, но и за да помогне на другите да намерят смисъл и цел. В тези видеоразговори тя споделя своите прозрения за принципите за смислен живот, щастие и родова сила.

„Вечерни родови беседи – Коледна промоция“ е уникална видео поредица от 11 едночасови видео клипа, която ще ви позволи да станете част от семейството на родонавтите на Аида Марковска! За пореден път в историята тя ви насърчава да бъдете увлечени от нейните видео беседи. Това е вашият шанс и да зададете въпросите, които ви интересуват, както и да чуете нейните отговори в следващите издания.

ЗАЯВКА за 11 родови беседи!

264-202
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:

KBC /РАЙФАЙЗЕН/ БАНК, клон Пловдив
IBAN BG91UBBS81551012361402
Банков клиент: „Родова приказка“ ЕООД

Основание: коледен пакет от беседи

Повече от 11 часа за рода с Аида Марковскавидео родови беседи от 2022 г

11 часа видео беседи на теми:

1. Когато името е „на никого“;
2. Мъдростта на родовата обредност
3. Заплитане и кръвосмешение в рода;
4. Свекърва и снаха – силна и съдбовна връзка;
5. Здравето- за каква родова история говорят симптомите ни;
6. Стопанът на дома и другите невидими сили;
7. Разводи и раздели и тяхното влияние в рода;
8. Самотата като фактор в рода;
9. Лична или родова орис- общото и различното;
10. „Да вдигнем сватба!“ –  значението на сватбения обред в рода;
11. Змейове и самодиви и тяхното влияние в българските родове;

САМО 202 лв. за 11 едночасови беседи!поръчайте веднага

Може да гледате и някои свободни видео лекции от Аида:

Родова приказка ЕООД
Задругата на родонавтите
Повече информация може да получите ако се обадите на Тони Каменова на тел. 0898 233 118 или пишете на mira@aida.bg

ЗАЯВКА за 11 родови беседи!

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *