Лечебната криза и екстракт от лекарството

2 юни 2024

Вчера водих семинар – екстракт. Да, само за един ден, но за най-важното в родовата работа, поставих основните принципи. Понякога и само лъжичка от силен лек стартира оздравяващата сила на родовата система. И мисля, да сигурна съм, че видях това в очите на хората.

Една млада дама, на около 25 г. си тръгна по средата на деня. Беше ѝ трудно да приеме, виждаше се, и от всичко, което казвам тя не се чувстваше добре. Това е лечебната криза в етап „отрицание“.
Преди много се стараех да избегна този етап за своите довереници, да омекотя максимално думите и понятията, да не давам драматични примери. Но видях, че ефектът на „това не е вярно, при мен не е така“ е всъщност необходимия момент, в който се събужда родовата памет. Аз знам, сигурна съм напълно, че тази млада дама ще има своите „аха“ моменти. И ще постъпва по-родово и по-честно спрямо себе си.

 

Не е лесно да споделяш идеи за силата на девствената чистота, за нуждата от йерархия в семейството, за подчинението на общия семеен принцип като сила, в която се осъществяваш изначално и после вече и професионално, и личностно.
И накрая, един симпатичен господин, също млад човек, ми каза, че ме вижда да говоря пред форум от 250 млади бизнес-дами, мениджъри и управляващи екипи от стотици хора.
Той просто не знаеше, че аз с принципите на родовата система подпомагам бизнеси и то доста успешно именно и най-вече на млади дами.
Е, ако не ме „убият с камъни“! 🙂


Благодаря на Академия „Знание“ и Марисиана Влашева, с чиято чистота и порив се сбъдна събитието вчера.
Подпомагам бизнеси и личности, готови да чуят за силата на природните родови закони. И да им се подчинят с разума си.

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *