fbpx

Моите десет минути: сезон III, епизод 6: Традиции, знание, предание

ОТ САЙТА НА ДАРИК

Часове преди Бъдни вечер, излъчваме последния епизод от аудиосериала „Моите 10 минути“ – за сезон 3 “Паметта говори”.  Това е последният ни епизод и за тази незабравима 2020 годината. Година, която ни показа, че е „Време за рестарт“, за „Пренареждане“ и ни показа, кои са истински ценните неща в живота.

И понеже създадохме аудиосериала с много любов, както казва Аида Марковска, ще се радваме и този епизод да ви донесе радост и спокойствие в Бъдния ден и нощта преди Коледа.

Третият сезон записахме с музиката на Владимир Величков и подкрепата на Д-р Милен Врабевски. За всички, които ни гледат, епизодите се визуализират с авторските фотографии на Христо Крачолов. Саунд дизайнът, на всички 36 епизода от трите сезона, е на тонрежисьорът на Дарик Пловдив Петър Тодоров.

За древните традиции на народа ни и мъдрите послания, които трябва да предадем, за да останат и след нас…, са „Моите10 минути“ на 24 декември 2020 г.

Пожелаваме на всички Светли и благословени празници!

И нека има повече добри новини във всеки дом.

Аудиосериалът се излъчва по идея на Лалка Златанова, със специалното участие на Аида Марковска и подкрепата на Д-р Милен Врабевски
Фото визуализации Христо Крачолов
Музика Владимир Величков
Саунд дизайн Петър Тодоров
Водещ Драгомир Симеонов
Видео стрийминг Чарли Варийски

Коментари

коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: