Надсебе

15 август 2016

Време е да събудим силата в себе си, за да разберем причината на случващото се. Винаги е имало трудности, винаги е имало болести, но никога до сега не е имало такова ниво на осъзнаване, разбиране и възможност да стигнеш до същността. Да се пропусне този момент е жалко, въпреки че от време на време ни се дава нов шанс.
Да вникнем в себе си, в същността на себе си, за да открием надсебето си, над мене си. Продължавам да мисля, че ако в надсебето си намерим единението, а не някого или нещо конкретно, пък дори и Твореца, ще открием истината.
Вече недоумявам – толкова ли е трудно да разберем, че всичко е ЕДНО?! И ако си го разбрал, защо се държим като нещо отделно? А ако не си, защо не допускаме възможността нашата уникалност да неизменно свързана с уникалността на Творението по един абсолютно естествен начин.“
🙂 Въпроси от Акаша. Понякога вместо да питам аз, получавам въпроси! А това, което е много интересно е, че Господарите говорят за себе си и нас, мен, в първо лице. Замислих се, но нали за единение иде реч, те се слагат с нас!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *