„Новото време“ м. март, посветено на жената

26 февруари 2024

„Жената – девойка, невеста и старица“

        В първия ден на март, в студиото на Дарик се събираме три жени, с топлото желание пролетта да събуди женствеността и променливостта на стихията „жена“. И като три мойри да орисаме месеца да бъде непостоянно очарователен и да запали страстта на огъня, раздухван от пролетните ветрове. 

     Това, което обединява нас, е онова, което обединява и милиони жени по света – любовта към семейството, майчинството, активната работа в бизнеса и дареното време за доброто и на хора, които не познаваме. 

Антоанета Калоферова е основател и управител на голяма компания, майка на син и дъщеря, родов терапевт и дама, която успява да прави хиляди неща, които ѝ доставят удоволствие.
Лалка Златанова е журналист, продуцент, директор на радио; майка на дъщеря и син; основател на танцово студио за любители от всички възрасти; автор и координатор на културни и спортни проекти; оптимист, че светът ще стане едно по-добро място за живеене. 

И водещата  Аида Марковска – холистичен и родов терапевт, създател на център „Делфи“ и преподавател, ментор и предпочитан лектор на много семинари, гост-водещ по Дарик и съавтор на книгата „Богатството ни приляга“.  

В „Новото време“ през март може да очаквате неочакваното. 

В предаването откровено, но и по женски прикрито, ще издадем неявно тайни за способността да превръщаме и най-скучния ден в празник, да трансформираме несъвършенствата в ефект и да държим здраво ръцете на мъжете в живота си, давайки им опора върху хлъзгавия лед на ежедневието.

Да, ще говорим и за мъже?!

В „Новото време“, в ефира на  Дарик Пловдив

Честотата е 105.4 FM

Денят: 1 март

Начало: 11.00 ч. 

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *