Победители в първото издание на конкурса „Моят род, моите предци“

18 септември 2016

Ето че сме на финала на първото издание на конкурса „Моят род, моите предци“. С огромно вълнение очаквах всеки ваш разказ, стихотворение, есе с обич и признателност написани за вашите предци.

Силата на рода и чистата родова енергия идват при нас от дедите ни. Разбирането за техния живот, обичаи, предания, морал и възпитание са водещ терапевтичен метод. Да разберем, да обясним, да се развълнуваме с тях и да простим означава да излекуваме всички нездрави аспекти в живота си.

Като резултат от работата с предците ни в нашите семейства настъпва мир, спокойствие, благоденствие, но най-силно отеква в рода ни появата на новите деца – новата сила, новия живот.

Няма по-голяма лечебна сила от тази на корена, на рода, на майчиното слово и на бащиното огнище.

Благодаря ви, че тази мисъл отекна във вас.

Аз обявих този конкурс и помолих за отзиви, които така и не се получиха от читателите. Знам, че въпреки мълчанието им всяка дума е зазвъняла и в техните сърца. Затова моля да приемете моята съвсем субективна оценка като резултат от този конкурс. Ако идеята ви харесва, ще я повторим и за следващите семинари и практики с рода.

И така…. оркестър: туш!

Трето място и 25% отстъпка от стойността за участие  в семинар „Работа с предците и получаване на чистата родова енергия“ присъждам на Надежда Ганева за стихотворението „На баба Мима“ и на Дора Кънчева за сборника разкази „Шегите на Козите“.

Второ място и 50% отстъпка от стойността за участие  в семинар „Работа с предците и получаване на чистата родова енергия“ присъждам на Албена Люцканова за есето „Наследството“.

Първо място и безплатно участие в семинар „Работа с предците и получаване на чистата родова енергия“ присъждам на Светлина Трифонова за есето „История за баба, история за сила и любов“.

Резултат с изображение за почетна стълбичка

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС!

На всички читатели благодаря и насърчавам да споделяте искрените разкази и стихове, създадени с обич към рода и предците ни.

Моля наградените да се свържат с мен по електронната поща, за да уточним получаването на наградите.

 

 

 

 

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар