Родовите връзки помагат да осъзнаем програмата на кармата си

2 ноември 2016

Втората част от лекцията във Варна, посветена на рода, публикувана в „Портал 12″

Благодаря на „Портал 12“!

Моля, оставете и вашите коментари, вашите преживявания и разкази за рода.

Какво е родът?

Родът не е само живите ни роднини. На 1-во място родът представлява всички физически свързани с нас хора по генен път: майка, татко, баби и дядовци – от които произхождаме като потомци. На 2-ро място са всичките наши сребрени роднини, които сме привлекли в рода. Това са нашите половинки, техните родители, техните братя и сестри, техните деца, включително от предишни връзки. В нашия род влизат и всички хора, които са направили добро на рода ни. Без значение от причината, тези хора са направили добро на някой от нашия род: изучили са го, дали са му хляб, измъкнали са го от някаква беда и по този начин родът ни е оцелял. Това се наричат благодетелите на рода.

 

Сами се досещате, че където има благодетели, има душмани и врагове. Към нашия род със същите права и сила влизат и душманите, които са ощетили, убили, ограбили или по някакъв начин разрушили нашия род. Ако обобщим кои са тия, които влизат в нашия род – това са всички тези души, тези хора мъртви и живи, които са добавили или отнели енергия от общата родова структура. Родът като единна структура притежава изначална чиста родова енергия, която членовете на рода употребяват, за да могат да живеят, да създадат рода, да го има, самите те да се чувстват добре и да живеят добре. Хората от рода употребяват тази енергия и влагат от своята лична енергия в същия род, по същите причини – за да има енергия в рода. И там, където има пробойни, там изтича енергията на рода, родът става вял, безсилен и след време изчезва.

 

Не се учудвайте, че родовете умират. Те са също като човека – той се ражда, има разцвет, има дълголетие и се случва да загине. Умират империи и народи, какво остава за родовете – естествено е, че има такъв процес. Но стремежът на всички нас като личности е първо ние да сме здрави и имайки здраве, да имаме и дълголетие – т.е. да можем да осигурим собствения си живот и този на потомците. Това е изначалната ни биологична програма. Тази програма важи и за рода – той се старае да бъде здрав, да бъде енергичен и силен, дълголетен, да има колкото може повече потомци.

9ae582_163f581fd2ba4b03951ea54c5c16b3c1

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *