Род и зодии – част 2

18 август 2016

Всеки род за да оцелее и да го има, се нуждае от енергия. Изначало Творецът е вложил силна, чиста и божествена енергия във всеки човешки род и тя се влива в членовете му и им дава сили за възраждане от трудностите.

Родът има грижа да подновява тази енергия.  Той събужда определени нейни аспекти чрез своите деца.

 

Щом се раждат деца от зодия РАК родът се нуждае от топла, семейна грижа, от създаване и поддържане на уют в живота, възраждане на важните семейни ценности. Връщат се разбиранията за стойността на семейството като общност, създават се нови поколения, които се обгръщат с грижа. Родът изпитва нужда от повече внимание към възрастните, към  важните семейните стойности и разбирания, към семейната и родовата сплотеност. Рачетата носят енергийно топлината и същността на семейното огнище и ги даряват на своя род.

 

ЛЪВ – това са деца, чиято енергия връща потъпканото достойнство на членовете на семейството. Въздигат се енергиите на човешката чест, дълг и родолюбие. Родовата структура призовава тези деца, за да си върне важни обществени позиции, за да излъчи лидери, политици и управници, да даде сила, респект и уважение към всеки, принадлежащ на рода. Родът има нужда от децата си – Лъв, за да издигне чело и там да блесне корона.

 

Когато в рода премълчаните истини натежат, те уморяват и разболяват рода. Важно е тези истини да бъдат изведени на светло, да се излекуват старите болки и да блесне рода с чиста светлина. Тогава в този род идва децата от зодия ДЕВА. Потомците от тази зодия лекуват рода си, като извеждат на светло неговите скрити страни и най-сакралните истини. Това те правят на духовно и физическо ниво. Децата – Дева са най-искрените поддръжници на правдата на света. Те ще разкажат енергийно тайните, които родът не може и не бива да задържа повече.

 

Очаквайте продължение. Следват зодиите Везни, Скорпион и Стрелец.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *