Род и зодии – част 3

19 август 2016

Разказваме за силата на рода да пробужда в себе си енергия, която е необходима в точния момент, така щото да подпомогне процесите на развитие и интегриране на рода в общността и в човечеството.

Родът призовава децата си според необходимостта от различен аспект на енергията.

 

В рода се раждат хора от зодия ВЕЗНИ, когато справедливостта е била нарушена, родът е бил ощетен и несправедливо обвиняван, поругаван и наказван. Изгубената справедливост трябва да се възстанови. В рода има нужда и от повече красота, финес, има нужда от верен поглед над живота, от възстановяване на баланса и събуждане на фините сетива.

Месечен хороскоп СкорпионПосрещаме дете от зодия СКОРПИОН в род, който е узрял за сериозна, коренна трансформация. Изпитва се необходимост да се влезе в полета и дълбочини, до които никой друг няма достъп. Настанали са времена на труден диалог на поколенията и помежду близките хора. Скорпионът трансформира енергии, които обременяват рода; възкресява енергията след тежки ситуации и катаклизми. Понякога Скорпионите идват, за да може родът да преживее тежко изпитание.

Месечен хороскоп СтрелецАко в рода липсва оптимизъм и има една тежка инерция, която продължава в няколко поколения -тогава се ражда дете от зодия СТРЕЛЕЦ. Това е откривател, той намира нови пътища за рода си, дава нова опитност, поставя нови, далечни, но красиви цели. Време е да се пътува, да се търси възвишеното, ценното, достойното. Време е да се преодолеят енергиите на унижението, коленопреклоничеството, подлизурството, предателството и на тяхно място да се появят идеи за честност, достойнство. Дошло е време родът отново да се свърже с природата.

 

Следва продължение. Очаквайте зодиите Козирог, Водолей и Риби.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *