Род и зодии – 1 част

17 август 2016

Родовата система притежава своя собствена интелигентност, която има своя логика, закони и структури. Изучаването им е с цел да разберем нуждите на нашия род, неговите желания, стойностите, които той дава на себе си и на своите членове.
Родът като система попълва своите редици като повиква необходимите хора, за да изпълнят повелите на родовите програми и задачи. Затова родът се нужда е от от различни като нрав и темперамент хора, с различни таланти и възможности. Често се случва деца от едни и същи родители да проявяват коренно различни характери, възпитание, ценности, наклонности и т.н.

Родът създава своите деца и на астрологичен принцип. Цялостното изучаване на комуникацията между двете системи: родова и астрологична е огромен труд, но някои изводи се налагат още с опознаването на най-характерните, типични черти на родените под определено съзвездие.

Родовата система се нуждае от човек, роден под знака на ОВЕН, когато в семейството има нужда от ново начало, от проява на ярка индивидуалност, но най-вече когато в рода дълго е властвала енергията на смирението, мълчанието, консервативността и тя трябва да бъде потушена и да се възроди  силата на рода и личността в пълен мащаб. Няколко деца от едно поколение в тази зодия напълно обновяват родовата структура, започва се на чисто, разширяват се хоризонтите пред рода. Родът добива качества на диалогичност, устременост, сила и вдъхновение за нови цели, поставят се нови хоризонти. Родът усилва своето мъжко начало.

Когато родът извика своите деца в зодия ТЕЛЕЦ този род е преживявал дълго сериозни материални трудности, има загуби – загубили са вероятно дом, земи, положение в обществото, имоти, прехраната си и т.н. Често родът има нужда от хора от тази зодия, когато има гонения, преместване в друга държава, при природни и други катаклизми, за да може да се осигури стабилност в семейството. Като засилва енергията на Земята, родът усилва и своето женско начало.

Идват ли деца от зодия БЛИЗНАЦИ това е знак, че започва повишаване на образователното ниво на членовете, разширяват се хоризонтите на знанието, на общуването, на пътуванията и надеждите на членовете на рода. Енергията на тази родова структура се ориентира към знания, наука, към свободно и непринудено общуване, като същевременно се понижава нивото на личностно обвързване. Развиват се комуникативните умения на рода, усвояват се нови, модерни и престижни професии и така се търси просперитет и вдъхновение.

 

Следват зодиите Рак, Лъв и Дева. Очаквайте продължение!

 

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *