Род и зодии – 4 част /последна/

20 август 2016

Благодаря ви, че дочакахте и последната част от студията, която разглежда рода и неговата сила да призове деца с определени личностни характеристики, за да обнови своята енергия в необходим аспект.

Ако родът е в низините на обществото, ако е загубил трудовата си сила, ако не умее да се издържа, не е уважаван и почитан от останалите родове, тогава добре дошло е дете от зодия КОЗИРОГ. Детето ще даде визия на рода, ще повлияе да се следят детайлите на нещата, ще изтрие мързела и изоставането. Козирогът изкачва своя род на нови висоти, ще се появи енергия на издигане и добра кариера. Родът няма да се разпилява, ще намери земята и корените си и ще се възроди.

Ражда се дете ВОДОЛЕЙ. Най-често то идва в смесени семейства в някакво отношение- етнос, вяра, убеждения. Родът вика това дете, защото усеща липса на посока, загубен е смисъла на съществуването, няма дързост, няма свобода. Човекът от зодия Водолей носи в рода ексцентричност, предизвикателства, адреналин, като унищожава енергията на педантичността, рутината, глупостта и инерцията.

Когато идва времето на помирението, прошката, благодарността и разбирателството в рода се ражда дете от зодия РИБИ. То носи сила за проницаване, за отделяне от тълпата и колектива, носи на рода време на усамотение и изолация, за да се осмислят процесите и да се потърсят нови решения.  Време е за вяра, за религия, за обръщане към Твореца и за изкуство. Това е енергията на твореца, изолиращ се от света, за да създаде своя шедьовър – това е нужно на родовата структура.

 

Всяко дете е благословено от Твореца и е дарено с принадлежност към своя род.

Ако статиите са ви харесали, потърсете повече информация за работата с предците и получаването на чиста родова енергия в сайта.

Благодаря и за вашите отзиви.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *