„Хората – солта на земята!“ – темата на декемврийския брой на „Новото време“ по Дарик радио Пловдив

27 ноември 2023

Здравейте, хора!

Каня ви на разговор за нас-хората; тези, които сме на нашата българска земя, които сме тук, за да сме свързани с нея. Каня ви, за да поговорим за добротата, за земния, искрен човек, за напълно изчезващия вид доблестни и работливи хора, които са така нужни във времената на тъмнина.

Нека в Новото време влезем чисти, просветлени, добри, разумни, отдадени на взаимната обич и разбирателство.

За разговор на 1 декември от 11 ч съм поканила двама приятели – хора, които обичам с цялата си душа, разумни, добри и работливи: адв. Златка Златева и многоликия Петър Петров.

Златка разказа накатко за себе си така:

"По професия съм адвокат.
Занимавам се с много и различни духовни практики.
Усилено организирам и участвам в благотворителни мероприятия.
От 2011 год. участвам активно в акцията на сдружение „Съзидание 2012” „Жълти стотинки“. От миналата година активно подкрепям и акцията на същото сдружение „Храмовете на България“.
Създадох и координирам в Пловдив инициативата „Благотворителни кошници“, заимствана от Антъни Робинс. Вече осма година подготвяме за Коледа и Великден кошници с продукти за хора в затруднено положение, с доказано ниски доходи - възрастни хора, самотни майки с деца и за осиротели деца."
Петър е създател на фондация "Живите български корени", чиято мисия е да ПОПУЛЯРИЗИРА  БЪЛГАРСКОТО КУЛТУРНО - ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО. Петър е човекът, който създава най-пъстрия и красив календар с модели, облечени в автентични български носии. Той е астролог, пътешественик и прекрасен приятел, познава хората от малките градове, селата и работи усилено, за да запази българските обреди и традиции живи и разказани правдиво. "Богара" е рекламна агенция, също управлявана от Петър и заедно с неговата пъстрота на личността, както и заедно с сърдечната доброта на Златка ще ви потопя в разговор за 

ХОРАТА- СОЛТА НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА!

Слушайте ни на вълните на радио Дарик, Пловдив всеки първи петък от месеца от 11 до 12 ч

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *