Девойка, невеста, старица- трите сакрални възрасти на жената -семинар

Виделей България организира еднодневен семинар на тема ролята и мястото на жената в семейството и рода. Жената и нейните възможности да създаде щастлив, пълноценен живот за себе си, за своите съпруг и деца. С удоволствие обявяваме, че наш гост лектор ще бъде Аида Марковска, създател на метода „родова терапия“ в България и основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“. Ще се обърнем с много вълнение към жените в рода ни- към прабаби, баби, майки и сестри, дъщери, внучки и правнучки. Нека тази верига, която ни свързва през годините донесе разбирането за това кои сме ние, коя е женската нишка в родовете ни, как майчиния и бащиния род се сливат, за да ни дадат живот.

Организатор

Информация

Девойка, невеста, старица- трите сакрални възрасти на жената -семинар

🔔Скъпи приятели,

Виделей България организира еднодневен семинар на тема ролята и мястото на жената в семейството и рода. Жената и нейните възможности да създаде щастлив, пълноценен живот за себе си, за своите съпруг и деца.

С удоволствие обявяваме, че наш гост лектор ще бъде Аида Марковска, създател на метода „родова терапия“ в България и основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“.

Ще се обърнем с много вълнение към жените в рода ни- към прабаби, баби, майки и сестри, дъщери, внучки и правнучки. Нека тази верига, която ни свързва през годините донесе разбирането за това кои сме ние, коя е женската нишка в родовете ни, как майчиния и бащиния род се сливат, за да ни дадат живот.

🔔Аида ще ни разказва ЗА:

✔️Майките ни – тези от чиято сакрална вътрешност сме се появили- отгледани там с любов или със страх, с радост или с омерзение… За майките, чиито дар сме ние– тези, които са ни припознали за свои деца; за майчиното мляко, за силата му да носи родова памет;
✔️Сестрите ни – тези, от които ни боли, но без които не можем и животът е немислим.
✔️Бабите ни – за нашата си баба и за баба, дето беше за братовчедите ми- колко много истина има в тези думи.
✔️Дъщерите ни – какво е да си майка на дъщеря и на син, кое ни сближава, раздалечава и какъв е пътят на поколенията след нас. На какво да ги научим, кое да им предадем, какво да им споделим.

🔔Заедно ще направим визии за свързване с женската линия в рода и получаване на сила и благословия от нея. Ще разберете дали е радост или неволя и от какво зависи.

Аида ще отговори с готовност и на всички въпроси, които изникнат в деня на срещата.

Да бъдем осъзнати! Очакваме Ви.

🔔За лектора:
Аида Марковска е родов и холистичен терапевт, мотивационен оратор и основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“. Откривател в прилагането на родова терапия чрез български етно и обредни традиции, което се оказва изключително високо резултатно в подобряването на родовата ни орис.

Тя прилага тази терапия и за укрепване и справяне с работни и бизнес задачи в колективи, където принципите на родовите закони важат с пълна сила. Резултатите от тази работа в българските компании и фирми е с доказано положителни и трайни резултати.

💲 Цена за участие: 160 лв. 💲

С всяко ваше участие в инициатива на Фондация Виделей България, Вие допринасяте за поддържане дейността на фондацията за съхранение на националната ни идентичност, самосъзнание, бит, традиции и разпространение на духовна култура.

📌Място и час📌
Място: гр. София, кв. „Манастирски ливади“, улица „Флора“ номер 65. Сграда Евроцентър, етаж 6.

✔️Дата и час: 23.04.2023 г. от 10:30 до 16:30 часа

✔️Заповядайте координати: https://goo.gl/maps/N9xDCCHc2pGCYRya8

📝 ★ ЗАПИСВАНЕ 📝
Моля, попълнете формата за записване по-долу и очаквайте потвърждение от нашия екип: https://videlei.com/…/23-04-2023-rodov-seminar-aida…/