Книгата „Богатството ни приляга“ в Асеновград на фестивала „Здравей, Здраве!“

На Фестивал "Здравей, Здраве!" - Асеновград ще имате възможност да си купите книгата на Аида Марковска и Ваня Кънева "БОГАТСТВОТО НИ ПРИЛЯГА" с автограф. Аида Марковска ще води лекция на тема "Как родът предопределя изборите, които правим", в ранния съботен следобед.

Организатор

Информация

Книгата „Богатството ни приляга“ в Асеновград на фестивала „Здравей, Здраве!“

Час и място:
22.06.2024 г., 10:00 ч. – 15:00
Централен Площад, Асеновград, Асеновград, България
За събитието
На Фестивал „Здравей, Здраве!“ – Асеновград ще имате възможност да си купите книгата на Аида Марковска и Ваня Кънева „БОГАТСТВОТО НИ ПРИЛЯГА“ с автограф.
Аида Марковска ще води лекция на тема „Как родът предопределя изборите, които правим“, в ранния съботен следобед.
Ето какво каза Аида за книгата пред БНР – Българско национално радио:
„Ако разгърнете книгата ще видите, че ние не говорим за богатството в Дубай или в онзи аспект на съвременните инфлуенсъри, нито богатството, като изобилие от безкрайно много материални блага. Говорим за богатството и в този аспект, защото и това ни занимава, но най-вече богатството на духовните и душевните преживявания, които имаме. Богатството на цялото изобилие, което срещаме около нас, ние да го възприемем като богатство.
Всъщност, книгата е доста практична. Макар, че ние с Ваня приличаме на видни столични теоретици, ние всъщност сме пловдивски практици. Това е абсолютно вярно и всъщност, книгата изобилства от практики. Ние пресъздадохме в книгата най-добрите си практики, с които искаме да помогнем на хората действително да минат от това мрънкащо състояние, за което говори Ваня, към едно състояние на изобилие в съзнанието и в живота си.“
Очакваме ви!