Лятно училище по изобилие и …реализация – 9-то по ред!

И така….празнично и вдъхновяващообявяваме ЗАПИСВАНЕТОза 9-то лятно училище по изобилие и… РЕАЛИЗАЦИЯза активно! Дати: 22-25 юни /еньовите дни/Място: Терма СПА хотел с. Ягода, СтарозагорскоТема: РЕАЛИЗАЦИЯ в живота, осъществяване, път към покриването между „wanna be“ и действителността; практически стъпки към това, да осъзнаеш кой си, какво можеш и как да го постигнеш. Ще говорим за отдалечаването от целите и защо се случва, как да го преодолеем; за скоростта на реализация в живота, множество практики; лични и екипни задачи и разбира се – тайнствата на Слънцестоенето.Още много теми + релакс, + приятелска компания и всичко това на цена 480 лв за 3 нощувки със закуска в двойна стая, СПА център, всички занятия в Училището. освен това знаете, че никой не си тръгва без подаръци от нас! Пишете ни или най- добре ни се обадете:delphy_plovdiv@hotmail.com0889972087 – ВАНЯ0898233118- ТОНИ

Организатор

Информация

Лятно училище по изобилие и …реализация – 9-то по ред!

И така….
празнично и вдъхновяващо
обявяваме

ЗАПИСВАНЕТО
за 9-то лятно училище по изобилие и… РЕАЛИЗАЦИЯ
за активно!

Дати: 22-25 юни /еньовите дни/
Място: Терма СПА хотел с. Ягода, Старозагорско
Тема: РЕАЛИЗАЦИЯ в живота, осъществяване, път към покриването между „wanna be“ и действителността; практически стъпки към това, да осъзнаеш кой си, какво можеш и как да го постигнеш.

Ще говорим за отдалечаването от целите и защо се случва, как да го преодолеем; за скоростта на реализация в живота, множество практики; лични и екипни задачи и разбира се – тайнствата на Слънцестоенето.
Още много теми + релакс, + приятелска компания и всичко това на цена

480 лв за 3 нощувки със закуска в двойна стая, СПА център, всички занятия в Училището. освен това знаете, че никой не си тръгва без подаръци от нас!

Пишете ни или най- добре ни се обадете:
delphy_plovdiv@hotmail.com
0889972087 – ВАНЯ
0898233118- ТОНИ