Матрицата на рода -лекция на фестивала „Здравей, Здраве!“ в Габрово

На 27 януари (събота) в зала „Възраждане“ от 10.45 ч. – Аида Марковска с темата „Матрицата на рода“. Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти . Аида е основен организатор на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г и основател на годишния Коледен ангелски фестивал в Пловдив. Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в Пловдив и България. Занимавам се с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми от 2010 г. Провела съм няколко десетки семинара „Работа с предците“ в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.“ #Gabrovo, #zdrave, #Габрово, #Здраве, #фестивал

Организатор

Информация

Матрицата на рода -лекция на фестивала „Здравей, Здраве!“ в Габрово

На 27 януари (събота) в зала „Възраждане“ от 10.45 ч. – Аида Марковска с темата „Матрицата на рода“.

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти .

Аида е основен организатор на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г и основател на годишния Коледен ангелски фестивал в Пловдив.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в Пловдив и България.

Занимавам се с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми от 2010 г. Провела съм няколко десетки семинара „Работа с предците“ в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.“

#Gabrovo, #zdrave, #Габрово, #Здраве, #фестивал