Мъжествеността и бащинството в българската родова система -мини семинар

МЕСТАТА ЗА ТОЗИ СЕМИНАР ПРИВЪРШИХА!МОЛЯ, запишете се в резервите или за следващо издание на 089 8 233 118   Замислила съм един мини-семинар в София, който беше обещан на едни чудесни 30 жени на 9 декември. С тях работихме по темата за ролята на жената в рода и нейното присъствие. Тогава те ме попитаха: „Ами мъжът? Каква е неговата роля.“ Аз се засмях и рекох: „Мога много да кажа и за това, но няма да дойдат мъжете.“ И те се засмяха / като в стария виц!/ и казаха: „Ще дойдем ние!“ Речено- сторено! 17 март, София, на същото място: Social Station Cowork Club ще има мини семинар на тема: „Мъжът и неговата роля в рода: въздух и земя“. А основният акцент: „Мъжествеността и бащинството в българската родова система.“ И това през женския месец! Представете си, точно преди Благовещение. А така.   ЗАПИСВАНЕ: 0898 233 118 Цена 84 лв МЕСТАТА СА САМО 25!

Организатор

Информация

Мъжествеността и бащинството в българската родова система -мини семинар

МЕСТАТА ЗА ТОЗИ СЕМИНАР ПРИВЪРШИХА!
МОЛЯ, запишете се в резервите или за следващо издание на 089 8 233 118

 

Замислила съм един мини-семинар в София, който беше обещан на едни чудесни 30 жени на 9 декември. С тях работихме по темата за ролята на жената в рода и нейното присъствие.

Тогава те ме попитаха: „Ами мъжът? Каква е неговата роля.“

Аз се засмях и рекох: „Мога много да кажа и за това, но няма да дойдат мъжете.“

И те се засмяха / като в стария виц!/ и казаха: „Ще дойдем ние!“

Речено- сторено!

17 март, София, на същото място: Social Station Cowork Club ще има мини семинар на тема: „Мъжът и неговата роля в рода: въздух и земя“. А основният акцент: „Мъжествеността и бащинството в българската родова система.“

И това през женския месец!

Представете си, точно преди Благовещение.

А така. 🙂

 

ЗАПИСВАНЕ: 0898 233 118

Цена 84 лв

МЕСТАТА СА САМО 25!

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Билети are no longer available