„Новото време“ с Аида Марковска: Какво се случва с индиговите деца днес?

В „Новото време“ на 7 юни признатият родов терапет Аида Марковска ще разговаря с двама милениуми – какво са чувствали като индигови деца и как виждат света сега, като пораснали млади хора. С какво ние – останалите хора - можем да им бъдем полезни и как те искат да изграждат днешния свят? Готови ли са да бъдат родители? Защо се чувстват уморени и кое ги тревожи? Очаквайте пряко в ефира на Дарик един разговор за високовибрационните милениуми – хората, които сега са между 25 -35 години.  Нека ги чуем! Срещата е на 7 юни, точно в 11 ч. на вълните на Дарик радио Пловдив (105.4 FM).

Организатор

Информация

„Новото време“ с Аида Марковска: Какво се случва с индиговите деца днес?

„Новото време“ с Аида Марковска: Какво се случва с индиговите деца днес?

 ***

 Какво се случва с индиговите деца сега и защо имат различен живот от всички останали поколения? – слушайте в „Новото време“ по Дарик Пловдив на 7 юни. На живо в студиото, заедно с родовия терапевт и водещ Аида Марковска, ще са две (вече пораснали) индигови деца – Юрия и Алекс.

 ***

Кои са високовибрационните хора? Новото поколение, което знае, че всичко във Вселената е взаимосвързано, но обществото ни (като че ли) не е готово да ги „посрещне“? Родовият терапевт и гост-водещ Аида Марковска избира неслучайно темата за месец юни. Очаквайте епизода на „Новото време“ в първия петък на месеца със специалното участие на две (вече пораснали) индигови деца –  Юрия и Алекс.

Индиговите деца (известни още като милениуми) идват на този свят със знанието, че животът се състои от енергия и съзнание. Най-много такива деца се раждат между 1985 и 1999 година и мисията им е да повдигнат вибрациите на хората около тях – доста труден и нелек процес в наши дни. За тях е характерно, че с лекота постигат хармония между духовно и материално. Носят знание, появило се неизвестно откъде, поради което често са по-мъдри от възрастните, но трудно общуват с поколенията, родените през средата на 60 те и 70 те години на 20 век.

Високовибрационните хора имат много силно чувство за справедливост и се съпротивляват срещу ограниченията и налаганите със сила правила. Те  предхождат т.нар. генерация ЗЕТ (дигиталните жители на планетата) и знаят повече за много неща от родителите си. Чувстват любов и състрадание. Притежават вътрешно знание за истините в живота и обичат природата. Интуитивни са, но и често неспокойни, търсещи, без високо самочувствие, макар и много умни. Милениумите са напълно лишени от публична харизма – именно, защото са на тънката граница между различните пространства и реалности.

В „Новото време“ на 7 юни признатият родов терапет Аида Марковска ще разговаря с двама милениуми – какво са чувствали като индигови деца и как виждат света сега, като пораснали млади хора. С какво ние – останалите хора – можем да им бъдем полезни и как те искат да изграждат днешния свят? Готови ли са да бъдат родители? Защо се чувстват уморени и кое ги тревожи?

Очаквайте пряко в ефира на Дарик един разговор за високовибрационните милениуми – хората, които сега са между 25 -35 години.  Нека ги чуем! Срещата е на 7 юни, точно в 11 ч. на вълните на Дарик радио Пловдив (105.4 FM).