Почивката – излишество или необходимост? Колко е важна тя за по-добрия ни начин на живот?

В сезона на отпуските, очаквайте дебата по темата в "Новото време" на 5 юли с родовия терапевт Аида Марковска. Изданието ще е със специалното участие на психолога Гергана Радович*, създател на система за подобряване на съня и качеството на живот, автор на книгата "Фабрика за сън". Излъчваме по Дарик последния за този сезон епизод на "Новото време" от 11 ч. на 5 юли, на 105.4 FM. Водещ на предаването е Аида Марковска, изследовател на българския род, холистичен терапевт и преподавател.

Организатор

Информация

Почивката – излишество или необходимост? Колко е важна тя за по-добрия ни начин на живот?

В сезона на отпуските, очаквайте дебата по темата в „Новото време“ на 5 юли с родовия терапевт и гост водещ Аида Марковска

Какво означава истинска почивка? Колко е важна тя за по-добрия ни начин на живот? И достатъчно ли е да отидем за 10 дни на морето, за да релаксираме напълно? 

В сезона на отпуските, очаквайте дебата по темата в „Новото време“ на 5 юли с родовия терапевт Аида Марковска. Изданието ще е със специалното участие на психолога Гергана Радович*, създател на система за подобряване на съня и качеството на живот, автор на книгата „Фабрика за сън“.

Излъчваме по Дарик последния за този сезон епизод на „Новото време“ от 11 ч. на 5 юли, на 105.4 FM. Водещ на предаването е Аида Марковска, изследовател на българския род, холистичен терапевт и преподавател. 

***

 *Гергана Радович е бивш авиационен инструктор. Има 15-годишен опит в управлението на стреса, умората и съня на летателните екипажи и други членове на авиационните екипи. Провежда курсове в областта на човешкия фактор, управлението на стреса и съня, както в авиационната сфера, така и след това. Като холистичен терапевт и специалист по съня тя помага на заетите хора да подобрят фокуса и продуктивността си, като обърнат внимание на качеството на своя сън. Автор е на книгата  „Фабрика за сън“, както и на програма за добър сън, придружена от „Дневник на съня“.

Гергана Радович  вярва в единството между ум, душа и тяло. Създател е на EnePsy – холистична система за подобряване на съня и качеството на живот, която се опира на три основни стълба: емоционален баланс, пълноценен сън и добър жизнен тонус. Член е на Европейското дружество за изследване и медицина на съня, Европейската асоциация по авиационна психология и Американската асоциация за енергийна психология.