Представяне на книгата „Богатството ни приляга“ в Панагюрище

Заповядайте на представянето на новата ни книга "Богатството ни приляга", в която разказваме за родовите закони, за положителната нагласа към света и за безкрайните възможности да бъдем изобилни с радост, сила, обич и пари, разбира се! Книгата е ценен наръчник и ще ви даде упражнения и практики, заедно с леко написани обяснения и доказателства за силата на позитивната психология, на рода и семейството и на личните усилия, които водят до разбирането за добър живот.

Организатор

Информация

Представяне на книгата „Богатството ни приляга“ в Панагюрище

Здравейте, приятели от Панагюрище, приятели на книгите и на Аида и Ваня!

Заповядайте на представянето на новата ни книга „Богатството ни приляга“, в която разказваме за родовите закони, за положителната нагласа към света и за безкрайните възможности да бъдем изобилни с радост, сила, обич и пари, разбира се!
Книгата е ценен наръчник и ще ви даде упражнения и практики, заедно с леко написани обяснения и доказателства за силата на позитивната психология, на рода и семейството и на личните усилия, които водят до разбирането за добър живот.
Ще ви разкажем как я написахме, какво се случва от издаването й насам, за всичко, което постигнахме, ще споделим с вас всичко, което е съществено.

12 юни, 2024 г. сряда, 18:00 часа
Читалище „Виделина-1865“, Панагюрище

Входът е свободен!

Книгата е на стойност 30 лв. Ще я имате с два автографа!