Проявленията на мъжката и на женската енергия в българското семейство | Аида Марковска

Фестивал Свободата да бъдеш се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие в България и на 13 април в Интер Експо Център предстои неговото XXII-во издание.Фестивалът включва   33 лекции, практики, семинари и ритъм лаборатория, които се провеждат в  4 зали с общ капацитет   800 места и с изложение на стоки и услуги.Онлайн излъчване и достъп до записи на лекциите и практиките няма да има. Проявленията на мъжката и на женската енергия в българското семейство От няколко десетилетия „тя и той“ не са това което е „ние“. Промените във възприемането на семейството като съюз от двама и повече хора от съвременните българи, са драматично силни. Идеите коя е жената и каква е ролята ѝ в рода и семейството и кой е мъжът в същата система са променени до неузнаваемост. „Аз не вярвам“ е темата на новите поколения. „Сам е по-добре“ е другата тема, с която се срещаме и двете преливат в „животът е труден“. Знаете ли, че жената в семейството е пряко свързана с две стихии: една мъжка и една женска. Тя получава от тях сила и намира смисъл в своята роля на дъщеря, съпруга, майка, баба, сестра, дори любовница. Знаете ли, че другите две стихии, също женска и мъжка са подпомагали мъжкото присъствие на […]

Организатор

Информация

Проявленията на мъжката и на женската енергия в българското семейство | Аида Марковска

🌼Фестивал Свободата да бъдеш се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие в България и на 13 април в Интер Експо Център предстои неговото XXII-во издание.
Фестивалът включва

 👉 33 лекции, практики, семинари и ритъм лаборатория, които се провеждат в 👉 4 зали с общ капацитет

 👉 800 места и с 🎁изложение на стоки и услуги.
Онлайн излъчване и достъп до записи на лекциите и практиките няма да има.

Проявленията на мъжката и на женската енергия в българското семейство

От няколко десетилетия „тя и той“ не са това което е „ние“. Промените във възприемането на семейството като съюз от двама и повече хора от съвременните българи, са драматично силни. Идеите коя е жената и каква е ролята ѝ в рода и семейството и кой е мъжът в същата система са променени до неузнаваемост. „Аз не вярвам“ е темата на новите поколения. „Сам е по-добре“ е другата тема, с която се срещаме и двете преливат в „животът е труден“.

Знаете ли, че жената в семейството е пряко свързана с две стихии: една мъжка и една женска. Тя получава от тях сила и намира смисъл в своята роля на дъщеря, съпруга, майка, баба, сестра, дори любовница.

Знаете ли, че другите две стихии, също женска и мъжка са подпомагали мъжкото присъствие на света, давали са му опора и вдъхновение да бъде най-добрият за своето семейство син, съпруг, баща, дядо, брат в дома си, а навън – истински успешен човек.

Съчетанието е създавало петия елемент- НИЕ в едно цяло, като неделими един от друг, но в същото време напълно самостоятелни в своите решения.

Истината е, че е трудно, когато си сам. Още по-трудно е, ако си с някой, който не осъзнава значението на „ние“.

Като родов терапевт приемам като част от мисията си да изяснявам за ролите на мъже и жената в спомените на рода и как да ги привнесем по модерен и благ начин в своето ежедневие.

Сложна е системата на рода, но мъдра и справедлива. Как това знание ще ни донесе мъдростта си в днешните времена, ще ви разкажа в лекцията „Проявленията на мъжката и на женската енергия в българското семейство“.

ЗАЛА „МУСАЛА“, начало 16:15 ч., край: 17:00 ч

Купи билет

Аида Марковска

“Изследовател съм на българската родова система, като начин на възприемане на света – този на предците ни, но и този, в който сега пребиваваме. Откривам и разбирам насоките, които родът ни предлага, но и не само това: разчитам напътствията му в личен и в обществен, групов план. Законите на рода се прилагат успешно в корпоративния, партийния, организационния живот и дават същите насоки, каквито родовата система подържа като здравословни за един български род и семейство.

Аз съм родов терапевт, основател на Школа по родова терапия, изследовател, откривател, мотивационен оратор и вдъхновител за живот. Харесвам цялостния подход към предизвикателствата и го пресътворявам в работата си. Работата ми в изследванията на българската родова система ме обогатяват в теми като изобилие и благоденствие, здравословен начин на живот, психология и философия на живота, природна медицина и много други. Повече за мен в сайта: www.aida.bg”

Свържете се с Аида